2777
2789
عنوان

در رفتگی لگن کودک

86 بازدید | 13 پست

مامانا دختر من ۱۶ماهشه در رفتگی یه لگن داره که دکترا اصلا نمیدونن مادرزادیه یا بعدش اینجوری شده به شدت میگن وضعیت حساسی داره و سریع باید جراحی شه کمک میخوام ایا بعد گچ گرفتن بچه فقط دراز کشه چه خاکی توسرم بکنم تو این سه ماه چیکار کنم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، حتما دکتر خوب ببرشاز اول وقتی پوشکش می‌کردی متوجه نشدی؟

نه اصلا حتی دکترام نفهمیدن تا الان که راه میره مادرش بمیره دوقدم میرفت میوفتاد بردم دکتر سریع فهمیدن دکتر خیلی بردم دیگه باید ببرمش بستری چون خیلی عجله دارم و استرس همش مراقبم نیوفته 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مگه اوایل دکتر نمی بردی دکترا همه چیو چک میکنن لگن و... پس چرا یهو اینجوری شد

اصلا حتی دکترام نفهمیدن تا الان که راه میره مادرش بمیره دوقدم میرفت میوفتاد بردم دکتر سریع فهمیدن دکتر خیلی بردم دیگه باید ببرمش بستری چون خیلی عجله دارم و استرس همش مراقبم نیوفته 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
از ته قلبم براش ناراحت شدم، تو رو خدا دکتر خوب ببرش...

فقط دعا کنید دنیام انگار ته خطه نه گریه ارومم میکنه نه میتونم باقرص خواب بخوابم نه ارامبخش تاثیر داره دارم روانی میشم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم لینک بدم بپرسی از بداوی کار چون خیلی کوچیکه آدم جرات نمیکنه ببره اما حداقل بپرس

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بداوی کیه

برای در رفتگی ها 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اصلا حتی دکترام نفهمیدن تا الان که راه میره مادرش بمیره دوقدم میرفت میوفتاد بردم دکتر سریع فهمیدن دک ...

الهی آخه عزیزم ایشالله زودتر شه 

میگم یه چیزی گفتی ترسیدم پسره منم نزدیک ۲سالشه یه موقع هایی راه می‌ره میفته علائم دررفتگی لگنه؟

الهی آخه عزیزم ایشالله زودتر شه میگم یه چیزی گفتی ترسیدم پسره منم نزدیک ۲سالشه یه موقع هایی راه می‌ر ...

دوسال باید قشنگ راه بره پاهاش بزار کنار هم ببین یکیش کوتاه تر نیست بعد عزیزم فقط افتادن نیست که پاهاش کج نزاره نترس عزیزم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻