2777
2789
عنوان

اولیای محترم دانش اموزان بیاین

268 بازدید | 35 پست

پدر یکی از دانش اموزام با دومتر قد من میگم دخترت درسش ضعیفه الفبا هنوز بلد نیست باهاش کار کنین میگه مگه شما چیکاره این گفتم من معلم کلاس سومم و نمیتونم خارج از کتاب هم درس بدم برگردم کلاس اول بعد بهش میگم تغذیه سالم بزارین واسش چرا همش لواشک و کیک و ابمیوه میزارین نصف پولو بدین نون پنیر بزارین و یدونه سیب میگه تو رو سننه دخترشون هم درسش ضعیفه هم تغذیه درست حسابی نداره هم بعضی وقتا شلوارشو ادراری میکنه امروز تماس گرفتیم بیان شلوار واسش بیارن اومدن وگرنه جلسه هیچی هم نمیان مادرشم که هیچ گفتم یه سونو ببرین بچه رو نه سالشه کلی مشکل داره استرسی هست سر امتحان هم دستاش قفل میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مگه اینجور مواقع مدیر مدرسه با اورژانس اجتماعی یا بهزیستی تماس نمیگیره؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
مگه اینجور مواقع مدیر مدرسه با اورژانس اجتماعی یا بهزیستی تماس نمیگیره؟

نه چون مسئول مسائل شخصی دانش آموزان مدرسه نیست 

اگر حتی از روی دلسوزی پیگیر بشیم برامون به جز دردسر هیچی نداره 

این جور خانواده ها همیشه مدعی هستن 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
اگه استرسی هست .تو چرا فشار روش میاری .کل بچه ها بابت آموزش نادرست ب این روز افتادن.بدون هیچ وقتی بر ...

وا،ایشون چه فشاری روش اورده،قضاوت نکن گل

شاید دلیل استرسی بودنش به خانه و خانوادش مربوطه،چرا انگشت به سمت معلم میبری

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
وا،ایشون چه فشاری روش اورده،قضاوت نکن گلشاید دلیل استرسی بودنش به خانه و خانوادش مربوطه،چرا انگشت به ...

چون بیسوادا ديواري کوتاهتر از معلم پیدا نمیکنن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
نه چون مسئول مسائل شخصی دانش آموزان مدرسه نیست اگر حتی از روی دلسوزی پیگیر بشیم برامون به جز دردسر ه ...

مامانه هم همینجور انگار تازه از خواب بلند شده باشه ژبا موهای ژولیده اومده بود حرفم نمیتونست بزنه حتی از خمیازه

2810