2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه باهام دعوامیکنه خستم

574 بازدید | 49 پست

عین بچس همیشه بخاطرمردم بخاطرخانوادش دعواانداخته بددهنه دست بزن داره عصبیه سرچیزای بیخوددعواراه میندازه سرهمچی گیرمیده خانوادشم خیلی اذیتم کردن خیلی موهام سفیدشده خودشم تای اوناس نه پشتم بودنه محبتی نه چیزی دعوای اخرمون گفت دیگه رابطه نداریم جداجدابخابیم ازت خوشم نمیاخستم ازروزگارهفت ساله داره باخوانوادش اذیتم می‌کنه خیلی دلم شکسس انقدپرروهمیشه تقصیرکارمیزنه الان بدنم دردمیکنه بعدنفرینم می‌کنه منواصلازیربارکاراش نمیره دخترمودخالت میده تودعوامیگه نروپیش مامانت طرفدارش نباش خانوادش فلانن...

عین شوهر من 

کاش بمیره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شوهر سابقم اینجوری بود و منم این حرف و میزدم و واقعا بعد ۳ روز فوت شد

به درک 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
کاشکی بمیرن..خودشون هیچ مرگشون نمیشه فقط مارو عذاب میدن

دقیقا 

مامور عذاب هستن اینا

یه مدت کلا سکوت کن انگار نه انگار میبینیش اصلا جوابشو نده هرچی میگه فقط نگاه کن و رد شو انگار که اصلا دیگه هیچی برات اهمیت نداره جوابای کوتاه در حد رفع تنش بده و کارای روزمرتو انجام بده اخم نکن چپ چپ نگا نکن فقط سرد و بی روح باش

بزار هم خودت یکم ذهنت آروم شه هم اون بفهمه هرکاری کنه دیگه اهمیتی برات نداره 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

عزیزم شاید خانواده عوضیش جادو جنبلش کردن ،شوهر منم مثل شمر بود تا یه چیز می گفتم حمله می کرد ،تو بارداری بچم انقد وحشی بازی درآورد از ترسم دیگه حامله نشدم ،بعدها فهمیدم سحر کرده بودنمون ،با سوره بقره و قرآن و نماز ..الان خیلی بهتره ...البته اوایل که می خوندم بدتر شده بود چون موکل طلسم می خواد فشار بیاره که نخونی و ادامه ندی ...خدا نابودشون کنه اونایی که سحر می زنن من که حلال نمی کنم

چرا تیمارستان زنگ نمیزنی

بخداخیلی تنهام خیلی خانوادم دروپیتن هفت ساله میزنه کسی نیامده نجاتم بده هیچی دعوای اخرمون گفتم منت نزارهرکی هرکاری می‌کنه همچی خانودموکشیدوسط همش حرصم میده ازچاله افتادم توچاله 

منظورم اینه درکت میکنم

متوجه شدم 

منظورم این بود به درک ک شوهرم بمیره

2810