2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتین و دارن به

| مشاهده متن کامل بحث + 3647 بازدید | 181 پست
دیگه دیره 😁

ععع ناامید نباااش🥲🥺

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چند سالی بود ۷۰ نرسیده بودم الان سه ماهه شدم ۷۱ یا ۷۲

بارداری اولم ۸۰بودم سخت بود تازه الان کمروزانووگردنم دردداره بعلاوه وزن بالاترازقبل براهمین میترسم

۷۵.۹۲۸۰
بارداری اولم ۸۰بودم سخت بود تازه الان کمروزانووگردنم دردداره بعلاوه وزن بالاترازقبل براهمین میترسم

اخه  مشکل اینه من لباسام تنگ شده 

باورمم نمیشه🥲

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
و دهه هشتادی ام که اومدم ببینم هم دهه های مادرم خوشبختیو تو چی دیدن✨️کاش مادرمم راضی باشه>> ول ...

من هرچند به همه اهدافم نرسیدم..ولی از زندگیم راضی ام..چونوخانواده خوبی دارم و سعی گردم روابطم با بقیه خوب باشه..

ان شاءاله در کنار هم شاد باشید...

دلیل شادی مادرا بچه هاشونن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
۳۶ سالمه ،شاغل یه دختر دارم موندم بچه دوم بیارم یانه واقعا ذهنم درگیره اینه

منم ۳۵ سالمه..بچه دوم می خوام..موندم کی بیارم..چون دست تنهای دست تنهام..شمام که شاغلی یه جور دیگه دغدعه داری...

[QUOTE=358023706]عوض یبارصدبارگرفتم فایده نداره 

یه جای کار می لنگه..قدت چقدره؟

ببین من ۱۵۸ قدمه..۷۲ وزنم بود رسوندم به ۶۴..متخصص تغدیه گفته در هر وعده غذایی دو واحد پروتیین بخور..صبحانه ۶۰ گرم نان..ظهر و شب  ۷۵ گرم نان..یا ۹ ق برنج..۳ واحد میوه و یک خرما یا بیسکویت و ۲ لیوان شیر کم چرب و یک قاشق روغن..روزی هم نیم ساعت پیاده روی تند

من هرچند به همه اهدافم نرسیدم..ولی از زندگیم راضی ام..چونوخانواده خوبی دارم و سعی گردم روابطم با بقی ...

مرسی مهربون🫠🫠🤍

خداشمارو هم برای خانوادتون حفظ کنه عزیزم>>>

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

[QUOTE=358023706]عوض یبارصدبارگرفتم فایده نداره یه جای کار می لنگه..قدت چقدره؟ببین من ۱۵۸ قدمه..۷۲ و ...

۱۶۰قدمه۹۵وزنم .قبلاکه رژیم میرفتم همینابودیه کف دس نون ۶  ۷تا قاشق برنج  ۳قوطی کبریت گوشت  ایناواحداشون بود 

۷۵.۹۲۸۰
۱۶۰قدمه۹۵وزنم .قبلاکه رژیم میرفتم همینابودیه کف دس نون ۶ ۷تا قاشق برنج ۳قوطی کبریت گوشت ایناواحدا ...

بعضیا می گن تخمدان پلی کیستیک و این ها هم ممکنه باعث بشه ادم وزن کم نکنه...یه بررسی بکن

2810