2777
2789
عنوان

طرح داستان تخیلی ام چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 40 پست
هیچوقت این شکلی داستان ننویس از زمانی که شروع می‌کنی باید حوادث پینگ پونگی و آخر داستان و فصل بندی م ...

👌

درسته و البته این طرح سه خطی هست یجورایی 

اونیکه شما میگین پیرنگ هست و اونو برای خودم دارم که کامل نشده 

به نظر میاد تجربه ی نوشتن دارین 

کارخانه نماد وسوسه های شیطانه وقتی شرّ رو در قالب خیر ارائه میده حالا اسم شیطان به عنوان کارخانه دار ...

نمود باید وجود خارجی و عینی داشته باشه و برای خواننده ملموس و باور پذیر باشه . فکر میکنم قالب داستان مدرن و امروزی نباشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌درسته و البته این طرح سه خطی هست یجورایی اونیکه شما میگین پیرنگ هست و اونو برای خودم دارم که کامل ...

موفق باشین و داستانای خوب و پر کشش بنویسید کار من نوشتن رمان نوجونه و کمی از این کار سر در میارم.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
موفق باشین و داستانای خوب و پر کشش بنویسید کار من نوشتن رمان نوجونه و کمی از این کار سر در میارم.

به به 😊😊😊😊

چقدر خوشحالم از آشناییتون 

از انتقادی که کردین کاملا مشخص بود

به به 😊😊😊😊چقدر خوشحالم از آشناییتون از انتقادی که کردین کاملا مشخص بود

ممنون ولی انتقاد نبود اینو گفتم چون خودم صد تا طرح نیمه تموم داشتم که چون از اول مسیرم مشخص نبود بی‌سرانجام ولش کردم بعدا به مرور فهمیدم اگه قراره داستانی رو کاغذ بیاد باید یه نقشه راه تقریبا کامل تو دستت باشه و فقط شاخ و برگشو زیاد کنی.

ممنون ولی انتقاد نبود اینو گفتم چون خودم صد تا طرح نیمه تموم داشتم که چون از اول مسیرم مشخص نبود بی‌ ...

بله حق با شماست 

منظورم جنبه ی منفی انتقاد نبود 

یعنی نکته ی درستی رو گفتین اینو می خواستم بگم و فقط یه نویسنده این حرف رو میزنه

بله حق با شماست منظورم جنبه ی منفی انتقاد نبود یعنی نکته ی درستی رو گفتین اینو می خواستم بگم و فقط ی ...

ان شاالله بدرخشین و ازتون رمانای زیادی بخونم  

میشه مثال بزنینیعنی کارخانه و قرص عینی و ملموس نیستن؟

داستان نمادین باید از نمودی صحبت کنه که مردم عادی و عامی باهاش درگیر هستن . باهش سرو کار دارن و کاملا حسش میکنن . مثل ظلم.  ناامنی . گرانی . بی‌بند و باری . تابوهایی که بیدلیل جرات نزدیک شدن بهش ندارن . خرافات و .......

من گفتم داستان تخیلی و تعریف داستان تخیلی این نیست

اکثریت داستانها تخیلی هستن . ولی این تخیلات یا باید باور پذیر باشن یا در ژانر داستانهای فانتزی قرار بگیرن . 

اکثریت داستانها تخیلی هستن . ولی این تخیلات یا باید باور پذیر باشن یا در ژانر داستانهای فانتزی قرار ...

آخه داستان تخیلی خودش یه ژانره 

میخواستم فارسیشو به کار ببرم که معادل فانتزی هست 

با تعریف شما داستان من فانتزیه 

حالا که می خوای وقت بزاری برو روی یه داستان چیزی بنویس که عامه پسند باشه... اینجور داستانها خواننده زیادی نداره و برای نوشتنش باید خودت رو تو اون موقعیت قرار بدی که از لحاظ روحی و روانی آسیب میزنه... این چه کاریه دنیا به اندازه کافی خشن و بی رحم هست شما از لطافت و عشق و دوستی بنویس