2777
2789

من برای خیلی چیزاگشایش دیدم اما براورده شدن قطعی ندیدم مثلا بابام دنبال کاربود اصلاپیشنهادکار نداشت تاخوندم پیشنهادکارزیادشدامابدردنمیخوردن هیچکدم اما سوره واقعه برا کارونیت های مالی معجزه کرده برام برای نیست ازدواج واشتی وبرگشت وسلامتی شفامریض چله ایت الله حق شناس ونمازکنفیکون شدیدا توصیه میکنم معجزه هایی دیدم که بنظرخودم غیرممکن میومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه گفت فقط از این چله حاجت گرفتم ، نه!

ولی تقریبا یک سال پیش یکی تو سایت گفت شرکت کن تو چله ها حاجت میگیری

منم دل شکسته بودم شرکت کردم

ادم مومنی نیستم نمازم نمیخونم افتخار هم نمیکنم( حمله نکنید)

ولی مداوم شرکت کردم هر وقت دلم گرفت شرکت کردم 

تاااینکه شهریور حاجت گرفتم♥️

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من برای خیلی چیزاگشایش دیدم اما براورده شدن قطعی ندیدم مثلا بابام دنبال کاربود اصلاپیشنهادکار نداشت ...

برای ترک اعتیاد چی؟

دوست دارم یه چله بگیرم ک عزیز ترین فرد زندگیم راحت ترک کنه ، دیگه سمتش نره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

برای ترک اعتیاد چی؟دوست دارم یه چله بگیرم ک عزیز ترین فرد زندگیم راحت ترک کنه ، دیگه سمتش نره

چله ۵۱۱۰ذکریاخالق روبگیر

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو قبله ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بگو بعدش دعاکن دعات مستجاب میشه

خوندنش نزدیک یک ساعت طول بکشه ی چندباری بخونی خیلی راحت نیم ساعته تمومش میکنی

خداروشکر عزیزمتوچله چله هایی شرکت کردی؟

یه گروه تو ایتا هست هر 40 روز چله میزارن

حدیث کساء ، توسل ، مزمل ، زیارت امین الله ، عاشورا و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چله ۵۱۱۰ذکریاخالق روبگیربدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو قبله ۵۱۱۰ذکریاخالق رو بگو بعدش دعاکن دعات مستجا ...

ممنون عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40