2777
2789

روزی جندساعت درس خوندین چندماه زمان گذاشتید

ارزوم قبول بشم

منابع نمیدونم چی بخونم 

همون کتاباو بخونم یا از این جزوه ها و تست ها ک اینستا تبلیغ میده

ارزوم ارزوممممم ارزومممم قبول بشم

البته براسال بعد میخوام ولی باید باید باید قبول بشم میخوام از یکی دوماه دیگ جدی شروع کنم تاسال بعد

هم اموزگاری هم کیفیت بخشی

توروخدا میشه هرچی درمورد هرکدومش میدونید بگید

خواهش میکنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم‌برا امسال میخونم از کانال ایتا منابع رو گرفتم از روگوشی میخونموکتابی نخریدم.نمیتونم اینقد هزینه کنم.انشاءالله که خدا کمکمون کنه

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
کیفیت بخشی هر ساله؟

اطلاع ندارم 

کلا اطلاعاتک خیلیی کمه

ولی چندتاپیج دیدم گفتن امسال برگذارمیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
آزمون دبیری هم ثبت نام داره؟

تو ی پیج اینستا نوشته بود امسال داره 

من دارم‌برا امسال میخونم از کانال ایتا منابع رو گرفتم از روگوشی میخونموکتابی نخریدم.نمیتونم اینقد هز ...

چشاتون درد نمیگیره

چنوقت شروع کردین

کیفیت بخشی همون پرورشیه؟ دبیری خیلی سخت قبول میکنن لامصب من دبیری میخوام ولی از اینکرم میگم برم حالا ...

من میگم برم دبیری 

چون هرکی دیدم میگه دبیری نمیگیره میخواد اموزگاری ثبت نام‌کنه 

تاالن کسی ندیدم دبیری بره😂

چشاتون درد نمیگیرهچنوقت شروع کردین

اذیت که میشم ولی چاره چیه.بخوام همه رو بخرم‌چهار پنج‌ میلیونی باید هزینه کنم.تازه معلوم نیس اصلا رشته منو‌رو تو شهرمون بخوان یا نه..از اواسط مهر تقریبا

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

از الان تا سال دیگه ؟ ریسک نکن بزار دفترچه امسال بیاد اگر منابع تغییر نکرد بشین بخون 

همون منابع اصلی بخون اون خلاصه ها برای وقتیه که دفترچه میاد و اصلا فرصتی برای خوندن همه منابع نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اطلاع ندارم کلا اطلاعاتک خیلیی کمهولی چندتاپیج دیدم گفتن امسال برگذارمیشه

نمیدونی حسابداری رو اموزگاری میگیره یا نه؟

2810