2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال فهمیدم مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 86 پست

اگه پسرها بهتون قول ازدواج بدن و ابراز علاقه کنن و عاشقی کنن زیادددد و ازتون سو استفاده کنن و بعد بزنن زیرش و رها کنن این میشه نامردی

در غیر این صورت خودتون خواستین

عزیزم متاسفانه ظالم همیشه سالم 😔گلم اصلا پیگیرش تو فضای مجازی و دنیای واقعی نباش ارزش ندارع و شاید ...

خب خوشحال میشه و کیف میکنه واقعا بارها دیدم ک میخنده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوشحال میشه و کیف میکنه واقعا بارها دیدم ک میخنده

پس نزار یه ادم سادیسمی بهت بیشتر از این ضربه بزنه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

عزیزم منم مثل شما

عشقم بی دلیل گذاشت رفت

منم روم نشد حتی پیام بدم

ازش بپرسم ک چرا رفته

آدما رو نمیشه به زور نگه داشت

اگه تورو بخواد برمیگرده. 💔

خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش      که خواهان تو باشد❤

ببین خودتم داری میگی 3 بار به پاش افتادی . حتما توی رابطه چیزایی بوده و تو هی پافشاری کردی . آدمی که میخواد بره میره. به این فکر کن اگه اونم همین قدر تورو میخواست نمیرفت . 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اسی نگفت عاشق هم بودیم فقط توضیحی که داده درخواست از سمت خودش بوده

پیاما ور کامل بخونید میگه از ناراحتیم خوشحال میشد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭