2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال فهمیدم مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 86 پست
من چیزی نگفتم اگر از اول ماجرا بگم چ بلاها کشیدم چی میگی

فقط یه درد دیده مصیبت یه درد کشیده رو درک میکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

شغلت چیه؟دولتیه؟شغلتو تغییر بده کمتر ببینیشتاپیکتو خوندم قلبم درد گرفت یاد خودم افتادم..

ما هردومون پرستاریم متاسفانه خیلیم تلاش کردیم برای رسیدن به شغلمون 

الهی الان حالتون خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خانما بی دفاع هستند موقعی ک عاشق میشند

درک میکنم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

به زور میخوای خودت رو بهش ثابت کنیاصلاا درست نیست این جوری اگه بهت ابراز علاقه کرده بود و قول ازدواج ...

شما به کسی ک بهت علاقه منده و دوست داده هی بی اعتنایی میکنه اذیت آزارش میکنی

سال ۹۸ گفتم سنم کمتر بود به سخره گرفته بود بعدش ۱۴۰۰ گفتم بعدش ۱۴۰۳ گفتم هی خودمو یادآوری میکردم

خب اگه میخواست که همون دفعه اول بهت جواب مثبت میداد.

اون جوابت رو نداده

تو باید میرفتی سراغ زندگیت

با نقش آدم های  قربانی کاری جلو نمیره خانم

الهی آمین انشالله خدا تقاص دل شکستت ازشون بگیره

هعی والا خدا روز به روز اینجور ادما رو خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر میکنه

ای کاش همین روزا تقاص پس بده ای کاش😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
شما به کسی ک بهت علاقه منده و دوست داده هی بی اعتنایی میکنه اذیت آزارش میکنی

وااااا

چرا خودت رو گول میزنی دختر

اون این علاقه و محبت تو رو نمی‌خواسته

چه جوری باید نشون میداده

اره واقعا نمیدونم تاکی آنقدر شانس

عزیزم متاسفانه ظالم همیشه سالم 😔

گلم اصلا پیگیرش تو فضای مجازی و دنیای واقعی نباش ارزش ندارع و شاید از ناراحتیت خوشحال شه بیشتر آزارت بده سعی کن یه جوری رفتار کنی اصلا انگار وجود نداره...

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
2810