2777
2789
عنوان

خوشگلا بیایین بگین چکار کنم خوشگل شم بجز عمل زیبایی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس میگیرم بازم

خب ببین چندتا تکنیک و نکته هست مثلا

به پوستت برسی پوست صاف و شفاف خیلی تاثیر داره

مژه هاتو با روغن های مختلف بلند کنی

لبات همبشه نرم و صورتی باشه

موهات براق باشه

اینارو همش با چیزای طبیعی و هزینه کم میتونی بدست بیاری

بدون عملم مثلا فیشال و میکروبلیدینگ و تینت دائمی و لیزر و لیفت مژه ایناهم تاثیر داره

خب ببین چندتا تکنیک و نکته هست مثلابه پوستت برسی پوست صاف و شفاف خیلی تاثیر دارهمژه هاتو با روغن های ...

تصمیم دارم هرروز رژلب بزنم که خوشگل شم با تینت تغیر انچنانی نمیکنم با اینکه رنگ لبم روشنه

مژه ها ممکنه بلند شن!!!؟میلیا درست نمیشه؟!

برای پوست شفاف و صاف چکار کنم عزیزم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

از چه روغنی واسه مو استفاده کنم خوبه؟که پرپشت بشه

بستگی داره چه روغنی به موهات بیفته من واسه کف سرم از روغن رز ماری هفته ای دوبار استفاده می‌کنم 

قبل حموم به کف سرم میزنم ماساژ میدم 2 ساعت بمونه بعدش میرم حموم 

واسه ساقه موهامم چون خشک و وز نشه روغن بادام شیرین میزنم قبل حمام 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
تصمیم دارم هرروز رژلب بزنم که خوشگل شم با تینت تغیر انچنانی نمیکنم با اینکه رنگ لبم روشنهمژه ها ممکن ...

ببین رژ لب به مرور زمان لب هارو تیره میکنه

هر روز صبح که مسواک میزنی خیلی اروم با مسواک روی لبت برو پوست های مرده کنده مبشه خیلییییی تاثیر داره قشنگ لبارو قلوه ای و قرمز میکنه بعدش  بالم لب بزن بالم لب دکتر ژیلا هم قیمتش مناسبه هم خیلی خوبه فکر کنم طی 3 روز نتیجه رو ببینی 

برای مژه یکسری سرم هست برای رشد که ممکنه قیمتشون زیاد اقتصادی نباشه ولی پیشنهاد طبیعیم ازین پماد های چشمی ویتامین a عه که میلیا برای من نیاورد 2 چون برای چشمه اصلا خیلی تاثیر داره طی 3 هفته تا 1 ماه برای این باید صبر ددشته باشه به ابروهاتم می‌تونی بزنی اون‌ها هم رشد بکنن اگه کم پشتو کوتاهن

برای پوستت یه کوچولو دیگه باید هزینه بکنی چون اگه می‌خوای واقعاً نتیجه ببینی اکثراً محصولات پوستی ایرانی نتیجه دلخواه رو نمیدن 

اول باید ببینیم مشکل پوستت چیه باید ببینی اگه جوش داری دلیلش چیه به خاطر تغذیه است به خاطر کمبود خواب هورمونیه به خاطر آلودگی دلیلشو باید پیدا بکنیم 

حالا اگه لک داری باید ببینی لک‌های جوش چقدر قدیمیه قهوه‌ای شده هنوز قرمزه به خاطر آفتاب به خاطر چیه

نوع پوستتم خیلی مهمه اگه دماغت چونت و پیشونیت چربه و بقیه پوستت خشکه یعنی پوست مختلط داری ولی اگه کل پوستت خشکه صبحا که بیدار میشی پوست پوست شده احساس کشیدگی ی‌کنی یعنی پوستت خشکه و اگه کل پوستت چرب روی گونه‌هات بینی چونه همه جا چربه یعنی خب بالاخره پوست چرب داری و اگه هیچ کدوم از اینا نیستی یعنی پوست معمولی داری که بهترین نوع پوسته 

یه روتین پوستی خیلی ساده و ضروری که همه باید داشته باشند و برای شروع می‌تونی این کارا رو بکنی اینه که

به یه مرطوب کننده نیاز داری مخصوص نوع پوستت یه ژل شستشوی ملایم مخصوص پوستت ضد آفتاب مخصوص پوستت

این سه تا ضروری‌ترین چیزهایین که باید داخل روتین پوستی داشته باشی حالا به جز این سه تایی که گفتم می‌تونی بیای سرم‌های مختلف رو بزنی مثلاً اگه منافذ داری سرم سالیسیلیک اسید اگه جوش داری سرم نیاسینامید اسید می‌زنی که برای منافذم خوبه 

سرم دیگه هم هست که حواست باشه دیگه زیادی سرم نزنی چون که چند تا اکتیو مختلف رو با همدیگه استفاده کنی بد میشه

برای شروع اگه پوستت چرب داری هر روز صبح و هر شب پوستت رو با ژل شویندت بشور بعد مرطوب کننده بزن و هر روز بدون استثنا ضد آفتاب اگه پوست خشک مختلط داری می‌تونی فقط یک بار صورتتو بشوری در روز

یادت باشه که روتین پوستی یه روندیه که حداقل باید برای سه ماه انجامش بدی تا بالاخره نتیجه رو ببینی پیشنهاد من اینه که سه ماه این دکمه پوستی ساده رو امتحان بکنی اگه لک‌ها جوش‌ها و منافذت بسته نشد ری سراغ سرم‌های مختلف برای موهای براق و نرم و بلندم رای رشد در ریزش مو می‌تونی آب روزماری یا روغن رزماری به ریشه موهات بزنی برای ساقه مو هم از روغن آرگان استفاده کن و اگه از سشوار یا اتو استفاده میکنی حتماً ضد حرارت بزن که موهات آسیب نبینه و موخوره نگیره اینا تمام چیزایی بود که من می‌دونم امیدوارم بهت کمک کنه عزیزم

روغن کرچک استفاده کردی تاحالا؟

برا موهام؟؟ نه

برا ابرو استفاده کردم خیلی غلیظ سنگین بود باعث ریزش ابروهام شد 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
پس رزماری رو امتحان میکنمممنون🙂♥️

خواهش میکنم یه مدت امتحان کن اگ خارش یا سوزیی حالت خاصی داشتی مصرفشو قط کن 

2810