بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بهت قوت بده عزیرم، بله خیلی سخته، اما شرایط اینطوری نمیمونه کوچولوت بزرگ میشه و فرزند کلاس اولیتون هم بعد از اینکه مستقل شد راحت تر میشی
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
به خدا خیلی خستم خیلی غیر خستگی خیلی تنهام هیچکسی ندارم دارم اشک میریزم و مینویسم
عزیز دلم
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آره واقعا راست میگی به خدا پسر اولیم اصلا اذیت نداشت اما این دومی نمیدونی چیکارم کرده
میفهممت عزیزم منم مثل خودت کسی و ندارم یعنی اصل کاری که مادره ندارم اگه داشتم انقد سختم نبود ولی توکلم و کردم بخدا که خودش کمکم کنه و تنهام نذاره شمام از خدا قوت بطلب انشاالله کمکت کنه که کم نیاری
اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه