2777
2789

زیر چشمام کامل تا گونه  سیاه شده از بیخوابی 

با یه نوزاد 5ماهه و یه کلاس اولی 

داغونم داغونم 

5ماه یه روز خوش یه شب آروم یه خواب آدمی زاد نداشتم 

غم داغ تنها  برادرم منا ذره ذره اب کرد درست مثل به سرطان بد خیم 🖤🌒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی خواب بچه خوب میشه پس اون پسر اولم اصلا اصلا اصلا اینجوری نبود خیلی راحت می‌خوابید و خواب عمیق و طولانی این نه همش خواب خرگوشی 

حالا می‌خوام براش قطره خواب بگیرم یعنی دکتر گفت بگیر 

خدا بهت قوت بده عزیرم، بله خیلی سخته، اما شرایط اینطوری نمیمونه کوچولوت بزرگ میشه و فرزند کلاس اولیتون هم بعد از اینکه مستقل شد راحت تر میشی

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
واقعاسخته عزیزم حق داریولی میکذرهکمک نداری؟

هیچ کسی را ندارم هیچکس اگه یکی کمک بود اینقدر داغون نبودم تنهای تنها هستم 

خدا بهت قوت بده عزیرم، بله خیلی سخته، اما شرایط اینطوری نمیمونه کوچولوت بزرگ میشه و فرزند کلاس اولیت ...

به خدا خیلی خستم خیلی 

غیر خستگی خیلی تنهام هیچکسی ندارم 

دارم اشک میریزم و می‌نویسم 

با تک تک سلولام درکت میکنم من یه کلاس دومی و یه دوساله دارم بنظرمن بچه دوم وحشتناک سخته بگو مادر دو بچه بودن سخت‌ترین کار دنیاست 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
با تک تک سلولام درکت میکنم من یه کلاس دومی و یه دوساله دارم بنظرمن بچه دوم وحشتناک سخته بگو مادر دو ...

آره واقعا راست میگی به خدا پسر اولیم اصلا اذیت نداشت 

اما این دومی نمیدونی چیکارم کرده

فقط مرتب به خدا میگم‌خدایا کشی جز تو ندارم کمک باش کمک کن این بچه بخوابه آروم باشه اما انگار اصلا نمیشنون

ه

به خدا خیلی خستم خیلی غیر خستگی خیلی تنهام هیچکسی ندارم دارم اشک میریزم و می‌نویسم

عزیز دلم   

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آره واقعا راست میگی به خدا پسر اولیم اصلا اذیت نداشت اما این دومی نمیدونی چیکارم کرده

میفهممت عزیزم منم مثل خودت کسی و ندارم یعنی اصل کاری که مادره ندارم اگه داشتم انقد سختم نبود ولی توکلم و کردم بخدا که خودش کمکم کنه و تنهام نذاره شمام از خدا قوت بطلب انشاالله کمکت کنه که کم نیاری 

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
2810