2777
2789
عنوان

پریود دختران با قد 148تا 150

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 86 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط دختر منم مثل دختر شماست ده سالگی 143 قدش بود و 11 سال و 9 ماه 149 بود که پریود شد . خدا کنه دخ ...

عزیزم دخترتون هورمون رشدش کم نبود؟؟توی دوسال فقط شش سانت قد کشیده کمه این..قبلا دکترش آزمایش نگرفت ازش؟

عزیزم این دکتر ویزیت آنلاین داره؟؟دکتر دخترم یهو گذاشته رفته الآنم امپولاش تموم شدن نمی‌دونم چکار کن ...

بعید میدونم.اینقدر سرش شلوغه هر روز تا ساعت ۱ و۲ نصف شب مریض میدید من ۴ _ ۵ سال پیش میرفتم 

من قذم ۱۵۴ بود ، بعدش کلاس هفتم پریود شدم یعنی ۱۲ سال و دوماه...بعد اونم کلا ۸ سانت کشیدم

الان ۱۷ سالمه.. قدم۱۶۲ 

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

به دختر تون بگید روزی نیم ساعت طناب بزنه دکتر دختر من اینو گفت و داریم نتیجه میگیریم کلسیم مصرف کنه شیر ماست تخم مرغ کنار صبحانه ناهار شام تا ۳ماه بعد میتونه تخم مرغ و ماست شیر قطع کنه تا ۳ماه بعدش دوباره شروع کنه مثلا الان شروع کنه تا بهمن ،،،بهمن قطع کنه تا اردیبهشت دوباره شروع کنه هم وزن میگیره و قدشم بلند میشه،ویتامین د هم مصرف کنه 

این گفته های دکترهای دختر منه من نزدیک ۶تا دکتر بردمش ۳تا تهران یکی شیراز و ۲تاقم 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40