2777
2789
عنوان

پریود دختران با قد 148تا 150

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 86 پست
من دقیق دوساله دارم با زجر زندگی میکنم پیر وداغون شدم ..ولی دخترای ما مامان افسرده و شکسته نمیخان بخ ...

دخترم میگه چرا دیگه نمیخندی و همیشه ناراحتی .منم تو این دو ماه پیر شدم. ثانیه به ثانیم با استرس میگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم میگه چرا دیگه نمیخندی و همیشه ناراحتی .منم تو این دو ماه پیر شدم. ثانیه به ثانیم با استرس میگذ ...

بمیرم برای دخترامون..واقعا حق این طفل معصوما نیس تو سن کم این همه اذیت بشن روح وروان ما که دیگه هیچی ..دختر منم اوایل امپولا بشدت افسرده بود الان عالیه خداروشکر فقط تاریخ امپولا تو ذهنشه حس میکنم از درون نگرانه دخترم خیلی درونگراس

ولی من خودم کلاس نهم شدم ..دقیقا سن دخترم که بودم سینم درد گرفت

میگن پریود دخترا شبیه  به مادرشونه . ما هم مثل مادرمون پریود شدیم منم فکر میکنم اشتباهه که بچه تحت نظر دکتر غدد باشه .مگر بچه هایی که واقعا مریضن و مشکل دارن. بچه های بیچاره شدن موش آزمایشگاهی .قبلا دختر پریود میشد و پریودش و متوقف میکردن .الان میگن وقتی پریود شد نباید آمپول بزنی 

بمیرم برای دخترامون..واقعا حق این طفل معصوما نیس تو سن کم این همه اذیت بشن روح وروان ما که دیگه هیچی ...

دختر منم درون گراست . ولی از حرفاش میفهمم که خودش هم نگرانه و تو مدرسه خودش و با بچه های دیگه مقایسه میکنه

میگن پریود دخترا شبیه به مادرشونه . ما هم مثل مادرمون پریود شدیم منم فکر میکنم اشتباهه که بچه تحت ن ...

منم حس میکنم اگه دکتر نمیبردم شاید کلاس ششم پریود میشد چون دقیقا بلوغش سن خودم شروع شد من قبلش تجربه نداشتم حتی با نی نی سایت هم آشنا نبودم وگرنه اصلا دکتر نمیبردم وقتی اولین آمپول دخترم رو زدیم و وقتی ام آر ای گرفتیم رو هیچچچچ وقت هیچ وقت فراموش نمیکنم الآنم با بغض می‌نویسم چقد التماس میکرد چقد گریه میکرد بمیرم الهی برای بچم😭😭😭😭😭

دختر منم درون گراست . ولی از حرفاش میفهمم که خودش هم نگرانه و تو مدرسه خودش و با بچه های دیگه مقایسه ...

عزیز دلم به امید خدا قد می‌کشه بخدا وقت داره..دکترا که خدا نیستن قطعی نظر میدن

منم حس میکنم اگه دکتر نمیبردم شاید کلاس ششم پریود میشد چون دقیقا بلوغش سن خودم شروع شد من قبلش تجربه ...

عزیزم واقعا گناه دارن . خدایا خودت کمک کن کە بچه های ماهم مثل این همه بچه که رشد عادی دارن رشد کنن . بچه های بیچارمون که مشکل و مریضی نداشتن چرا باید اینهمه استرس و تحمل کنن

عزیز دلم به امید خدا قد می‌کشه بخدا وقت داره..دکترا که خدا نیستن قطعی نظر میدن

حدا کنه به حرف شما باشه. همش میگم خدایا تو این دنیا هیچی نمیخوام فقط دخترم چند سانت قد بکشه  میگن فرصت زیادی نداره شاید یکی دو سانت ولی تو این مدت که هیچی رشد نداشتە

2810