2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اسپرسو یا قهوه ترکی اینا من زیاد قهوه خور نیستم بخورمم از این پودرهای فوری میخرم

منم حال ندارم اسپرسو درست کنم ،یا ترک یا حاضری ، ی بار امتحان کن شاید رو توام جواب داد

دخترم تاج سرم😍✨

مهم ترین کار اینه که چیزای ناسالم نخرید ، کابینت های خونه رو سوپر مارکت نکنید و پر از خوراکی 

توی یخچال همیشه سبزیجات تازه و شسته شده مثل کاهو و هویج و خیار و کرفس داشته باشید 

و سعی کنید حتما روزی نیم ساعت از خونه بیرون بزنید و در جاهایی دور از مغازه های اغذیه فروشی  قدم بزنید خصوصا وقتی پرخوری عصبی داری. 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب من دلم شیرینی می خواد خیلی خیلی دوست دارم 🥲دلم هویج نمی خواد ک 😂

شیرینی ماهی یه بار جایزه بده به خودت ولی به مرور ذائقه تغییر می‌کنه.و کمتر هوس میکنی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
منم حال ندارم اسپرسو درست کنم ،یا ترک یا حاضری ، ی بار امتحان کن شاید رو توام جواب داد

آخه این پودر های فوری ام انقد شکر دارن کالریشون بالاس

ی جوریم بدون شکر هست ولی خیلی تلخه زهرماره انگار😂

آخه خانواده می خرن مثلا بابام چیپس و پفک یا مامانم عین من روانی شیرینیه

ما خانوادتن سالم خوریم

میوه زیاد میخریم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️