2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم بهتون حسودی میکنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 46 پست
نمی‌دونم واقعا

ببین گول اینکه دوستت داره و از دوست داشتن زیاده نخور...

رک و بی‌پرده بگم... اینجور مردها دقیقااا مثل یک همکار یا همسایه‌ی حسود هستند...

ذاتشون عوضیه...

نمیذاره بالا بری و بال و پر بگیری..لِهِت میکنه...

از من گفتن بود...

شوهر من اینجوری بود و من ازش جدا شدم. 

واقعا عوضی و حسود و تنگ نظر بود و من رو زنجیر کرد...

خوب به عاقبتت با این نرد فکر کن.

من هم تو نانزدی یک سفر مهد با همکارام رفتم. جیگرم رو خون کرد...

بعدا دیرم این رویه‌اش هست و از ذات خرابشه و نه محبت و دوست داشتن!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت دقیقا از اون مدلاست که دلش میخواد تو وابستش باشیاز زن مستقل وحشت داره حتی دلش نمیخواد تو با خا ...

دقیقااااااااا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم دیدم بعضی از مردا اینجوری می کنن ،فکر کنم از دوست داشتن باشه ،شوهر من اون اوایل کم مونده بود بگه برادر و خواهر زاده هم نامحرمه، به من می‌گفت چرا با خواهرزاده ام که پسر ۱۷ ساله است دست دادی

ببین گول اینکه دوستت داره و از دوست داشتن زیاده نخور...رک و بی‌پرده بگم... اینجور مردها دقیقااا مثل ...

نگو جان جدت😂🥲😐

منم بین نظر تو و نظر بقیه گیر کردم و نمیدونم کدوم درسته 

نگو جان جدت😂🥲😐منم بین نظر تو و نظر بقیه گیر کردم و نمیدونم کدوم درسته

تو هیچ کاری نمیکنیو سنگول و نمنگول ادامه میدی و بعدا به حرف من میرسی!

یعنی میگی بهش خیلی بی تفاوت نباشم؟

خیلی نه!!! اصلا بی تفاوت نباش ! 

گاهی بهش ابراز کن توهم دلت میخواد کنارش باشی و کسی رو بهش ترجیح نمیدی 

با دوستات بیرونی یه زنگ بزن حالشو بپرس یاد پیام بده یهو دلم برات تنگ شد ولی جوابتو داد یا زنگ زد بعدش بگو باید برم پیش بچه ها صدام میکنن 

یا وقتی میری مهمونی خانوادگی بهش پیام بده بگو جات تو این جمع خیلی خالیه به یادتم عزیزم 

به حسش بها بده از رو دشمنی نیست از دوست داشتنه