2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا از دلم بیرون نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 32 پست
آخه دارم بهش میفهمونم که من از این رفتاراش بدم میاد که بخاطر حرص دادن من بابقیه گرم بگیره وبهشم گفتم ...

بهش نگو کلا مدلتو عوض کن هر شب باهاش رابطه داشتی برایه مثال دارم میگم بگو میشه انقدر نچسبی بهم بکش عقب و بگو که دیگه باهات بابت این کارات ارضاع نمیشم حس میکنم واس بقیه ای و میتونی خودتو با بقیه تخلیه کنی منم نیازی به تو ندارم یا اینکه براش صبونه سر وقت درست نکن بگو مگ خودت نمیتونی شکمتو سیر کنی جوری رفتار کن که بدونه سرد شدی 

چقد بدقشنگ جلو همکارش ی تشر میزدی دیگه اینکارو نمیکردمنم شوهرم مغازه داره خیلی خودمو میخورمچندروز پی ...

گفتم آبروریزی نشه و یه بهونه برا غیبت کردن پشت سرمون ندم دست اون خانوما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دارم بهش میفهمونم که من از این رفتاراش بدم میاد که بخاطر حرص دادن من بابقیه گرم بگیره وبهشم گفتم ...

مردا به هیچی جز رابطه جنسی دقت نمیکنن و تو از رابطه ی جنسی محرومش کن و بدنتو کلا در اختیارش نزار 

بهش نگو کلا مدلتو عوض کن هر شب باهاش رابطه داشتی برایه مثال دارم میگم بگو میشه انقدر نچسبی بهم بکش ع ...

منم دقیقا دارم همینکارا رو میکنم ولی عین خیالشم نیست فقط فکر میکنه که اون موقع حق باهاش بوده که اینکارو انجام بده

بزور رابطه برقرار میکنه هرچی میگم من حسی ندارم بهت بازم کار خودشو میکنه

بهش بگو که نمیتونه ارضات کنه و باعث کمر دردت میشه و بهش بگو که من ازت بچه نمیخوام دلم نمیخواد ازت بچه داشته باشم چون از انتخابم پشیمونم کردی و واقعا باهاش منطقی صحبت کن 

منم دقیقا دارم همینکارا رو میکنم ولی عین خیالشم نیست فقط فکر میکنه که اون موقع حق باهاش بوده که اینک ...

توام الان حق داری چون این هنوز از ذهنت نرفتع بیرون و نمیتونی زندگی کنی هرچقدرمممم زندگیت قشنگ باشه اون بهت انرژی منفی میده 

بهش بگو که نمیتونه ارضات کنه و باعث کمر دردت میشه و بهش بگو که من ازت بچه نمیخوام دلم نمیخواد ازت بچ ...

بسیار آدم لجبازیه و حق به جانب .فکر میکنه اون موقع بهترین کارو کرده و میگه حوصله حرفاتو نداشتم

جدیدا منم دارم اینکارو میکنم ولی نمیدونم چرا آدم نمیشه

هرکسی بهت چیزی گفت از خانوادش جوابشونو بده و هرچیزی ک به خاطر شوهرت قورت دادیو دیگه اینکارو نکن خودش میفهمه ک دیگه حناش رنگی نداره

آره دقیقا.منکه هیچ وقت نمیبخشمش

منم نمیبخشمش 🥲 چرا وقتی بهم علاقه نداشت باهام ازدواج کرد که الان اینهمه زجرم بده هی خیانت می‌کنه بخدا بین زمینو آسمون گیر کردم بدجوری 😔😔😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂