2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
عزیزم چیشد رفتی سرکلاسا؟

سلام عشقممممم ترم بهمنی ام اجی گلم 

ثبت نام کردم شماره دانشجویی هم گرفتم دیگ بهمن باید برم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رهگذررر چطووورییییی حال احوال میزونهههه خبر از خودت بده ببینم دختررر 🌱

سلااااااام عشقممممم 🧡🔥🫂🫂 تو خوبی عزیزه دلم

منم خوبم اجی گلم🥺🥺

از بیکاری دارم میمیرم😅😅 نمیدونم چ کنم اخه تا بهمن بخور و بخوابم 

وای هنوزم صبا با استرس درس بیدار میشم 

همیشه ی دلشوره و نگرانی از درس رو دلمه انگار هنوز خلاص نشدم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شممممممم عالی تو چطوریییی حسابی رو به راهیییی میگم ریاضی کدوم استاد بهتره؟

عزیزمی🫂🔥🩷 

از بیکاری نمیدونم چ غلطی کنم اجی 😁😁

امروز رفتم دو تا بسته نمک دادم ب ی مسجد 

خواستم ۲۰ تا بسته پخش کنم مسجد های دیگ بسته بود 

دوباره فردا میرم برای بقیه نذر کنکورم بود 

ای جان🥲😍والا ماهم باورمون نمیشه که بالاخره همه وی برات عوض شده😁خودت که دیگه حق داری

من هنوز. ک هنوزه صبا با استرس پا میشه فک میکنم خواب افتادم ب درس نرسیدم😅😅 همش استرس  و دلشوره ی چیزی رو دارم ک وای عقب افتادم و ....

اسی بخدا کار خداست تو دور بشی ازین خونه لااقل دیگه از جنگ و دعوا راحت میشی سلامت روانت برمیگرده کم ک ...

عآره واقعا دیروز دعوا شد اط استرس و عصبانیت پوست دستم کندم باز 

ولی میدونی من ک میرم از جهنم فقط نگران مادرمم بین اینا چیکار کنه تنها 

همیشه همدمش من بودم میومد پیش من یا با هم میرفتیم بیرون 

الان ک من برم غصه دلتنگی منو داره دعواهای اینام باشه نگرانشم گاهی میگم همراه خودم بردارم ببرمش ولی خب ۱ سال باید اونجا کار کنم پول اجاره خونه در بیارم 

الهیییی بگردم ❤️❤️❤️بخدا خیلی خوشحالم برات حتما برو دنبال درمان چون درکت میکنم منم راستش بخاطر یه م ...

خداروشکر ک حل شد مشکلت 🥹🥰

امروز رفتم ی کوچولو از نذرم ادا کردم هنوز مونده ازش 

حس خیلی خوبی داشت بسته های نمک میدادم ب مساجد میگفتم کنکور قبول شدم😭🥲

عزیزه دلم از مهربونی خودت هست ک منو مهربون میبینی   

دنبال درمان رفتی چجوری ؟ 

الهیییی بگردم ❤️❤️❤️بخدا خیلی خوشحالم برات حتما برو دنبال درمان چون درکت میکنم منم راستش بخاطر یه م ...

حتما دعا میکنم برات صلوات میفرستم الان

ای جان😍❤بچه ها منم دعا کنید بتونم ، مرسی

چشمممم دعاتون میکنیم 🥰

عزیزه دل منی درخواست دوستی میدی ب ویس بفرستم برات ؟؟؟؟موفقیت من منو اول خدا دوم خدا سوم اراده خودم چ ...

رهگزر جانم من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم چون من ی مادرم و علاوه بر درس کارای خونه هم هست..

یعنی میخوام بگم اگه گفت ۶ ساعت درس بخون نمیدونم میتونم یا ن۶

ولی حین کار کردن تو مغزم درس میخونم فیلمای الا رو میبینم و تست های ماز رو میزنم 

سلااااااام عشقممممم 🧡🔥🫂🫂 تو خوبی عزیزه دلممنم خوبم اجی گلم🥺🥺از بیکاری دارم میمیرم😅😅 نمیدونم ...

وییییییی الهییییی شکررررررر حال خوشت نوش جونت خاهری گوشت بشه تنت روحت😂 ایشالا همیش همینجوری سرحال ببینیمت😍😍😍😍 

فیلم ببین ب نظرم کار کردن رو زبانت .. کم کم فول شی .. عاقا یادت باش رفتی دانشگا عکس از اولین روزت .. خابگات بدیاااا .. موفق ترین شی دورت بگردممممم 😘😘😘❤❤

رهگذر خوابگاهو چیکار کردی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
خداروشکر ک حل شد مشکلت 🥹🥰امروز رفتم ی کوچولو از نذرم ادا کردم هنوز مونده ازش حس خیلی خوبی داشت بست ...

من رفتم روانپزشک و دارو خوردم 

ولی 

بعد یه مدت قرصا دیگه اثر نداشتن 

الان فقط به این نتیجه رسیدم خودم باید حال خودمو خوب کنم