2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم قبولی منو گذاشته کانالش😍کنارشم نوشته رهگذر😂➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 16844 بازدید | 374 پست
عزیزی اجی بنظرت من ک خیلی وابسته مادرمم چجوری ازش دور شم

قطعا اولین نفری نیستی که میخوای خوابگاه رو تجربه کنی،اولش شاید سخت بگذره ولی اگه آدم سازگاری باشی زود عادت میکنی

خودم خیلی آدم پاستوریزه ای هستم بر خلاف میل باطنیم دوست دارم شهر دیگه قبول بشم که برم خوابگاه چون آدمو مستقل میکنه 

به این فکر کن کلی تجربه جدید یاد میگیری 

#پروازی_ام. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزومش چطوره؟ چندتا قبولی بجز تو داشته؟ چه رشته هایی؟

رزومه خوبی داره اجی امسال کلی پرستاری ازاد داشته و منم هوشبری روزانه اش 

و دو سه تا معلمی از سالای قبل هم حتما اوکی بوده 

من برا تبلیغ نذاشتم گل کلا دیدم قبولیم گذاشته کانالاش ذوق کردم گذاشتم اینجا ببین کلا اسم کانالش هم خط زدم 

یکی بچه ها ایدیش میخواست گذاشتم یادم رفت پاک کنم دیگ نمیتونم 🌹💔

ولی کلا کارش خویه منو ک نجات داد 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

خیلی برات خوشحالم عزیزم امیدوارم موفق باشی

فدات شم من🥹🩵

الان نمیدونم جحوری از مادرم دور شم خیلی وابسته اش بودم باید بهمن برم خوابگاه

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

رتبت چند شد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
قطعا اولین نفری نیستی که میخوای خوابگاه رو تجربه کنی،اولش شاید سخت بگذره ولی اگه آدم سازگاری باشی زو ...

میدونم اجی🥹🫂 من ب خاطر شرایط خانوادگی و چون دعوا و اینا خیلی تو خونه زیاد بود من تنها همدم و مونس مادرم بودم الان میبینم باید توی این جهنم تنهاش بزارم و برم 

اینو از جایی واست کپی کردم

گفتید از مزایا و معایب خوابگاه بگم:

مزایا

خوابگاه واقعاً آدم رو می‌سازه. از یه تیتیش مامانی‌ای که کاراشو نمی‌تونه تنهایی انجام بده، یه آدم مستقل می‌سازه که کارِش به هزارتا اداره و غیره هم بیفته از پسش برمیاد.

خوابگاه آدم رو میکوبه، مثل یه خمیر درِت میاره و بعد ازت یه آدم خیلی خیلی قوی‌تر می‌سازه.

اختلافاتتون با خونواده خییییلی کم میشه. وقتی برگشتید خونه همه تحویلتون می‌گیرن، عین مهمون میرید و میاید.

اگه با بیرون رفتنتون اوکی نیستن خوابگاه باشید هر چقدر بخواید می‌تونید واسه خودتون با دوستاتون برید بیرون.

کسی به تایم خواب و خورد و خوراکتون و گوشی دست گرفتنتون گیر نمی‌ده. همش با دوستاتونید تو خوابگاه، خنده و شوخی و رقص و بازی و فیلم و...

#پروازی_ام. 
رتبت چند شد

رتبه امسال خیلی خیلییی بد شد

ترازم ۷۷۰۰ ک پارسال منطقه ۲ این تراز رتبه ۱۶ هزار میداد 

امسال شد ۲۵ هزار 

میدونم اجی🥹🫂 من ب خاطر شرایط خانوادگی و چون دعوا و اینا خیلی تو خونه زیاد بود من تنها همدم و مونس ...

تو هدفت هوشبری بود ؟بین اتاق عمل و هوشبری کدوم‍

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

میخوای آروم شی برو تاپیک های متو از سال ۹۹ ببینفک میکردین ی روز مشاورم قبولی منو بزاره تو کانالش ی ر ...

عزیزم مرسی ازت

انشاءالله منم بیام تاپیک قبولیمو بزنم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
میخوای آروم شی برو تاپیک های متو از سال ۹۹ ببینفک میکردین ی روز مشاورم قبولی منو بزاره تو کانالش ی ر ...

روزی تایپک قبول نشدن فوریت هاروزدی حالت بدبود  دعوات کردم  بعدناراحت شدم امااون لحظه فکرکردم بچه خودمی  وقتی قبول شدی واقعابرات خوشحال شدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
رتبه امسال خیلی خیلییی بد شدترازم ۷۷۰۰ ک پارسال منطقه ۲ این تراز رتبه ۱۶ هزار میداد امسال شد ۲۵ هزار

مهندسی پلیمر خوبه به نظرت؟ 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤