2777
2789

اگ مادرشوهرتون تو سفر همه کارا رو بندازه گردن شما مثلا حتی صبحونه هم دوتا تخم مرغ نندازه تو روغن منتظر بشه شما بیاید درستش کنید 

اگ یروز دوباره سفری پیش اومد ک با اون بودید چیکار میکنید ک ازتون کار نکشه؟

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگید غذا از بیرون گرفتنو و.. رو 

تو بعضی سفرا ایجاب میکنه ادم خودش آشپزی کنه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم                   همه دخترا عروسکن ... اما من آنابلم☠️                   #¾9✨😉#
با همسرم صحبت میکنم و ازش میخوام با مادرش صحبت کنهیا اگه نکرد همه هزینه هارو میندازم گردن همسرم که غ ...

همسرم گفت دیگ نمیبریمش حتی بخاطر کارهای مادرش سفر رو زود تموم کرد اما اگ پیش بیاد چی با خود مادرشوهر چ برخوردی کنم

راهی نداره 

من مادر شوهرم به بهونه پاش می‌نشست و تموم نمی‌خورد منم ناهار، شام ، صبحانه چون بچه هام غذای بیرون نمی‌خورن 

آخرش خودش ی چیز بهونه کرد و دعوا راه انداخت 

همسرم گفت دیگه نمیام باهاتون بیرون🙃  

ولی با جاریم ، دخترش بیرون بره نمیاره کار کنند همش خودش انجام میده جسمم نمیزن

همسرم گفت دیگ نمیبریمش حتی بخاطر کارهای مادرش سفر رو زود تموم کرد اما اگ پیش بیاد چی با خود مادرشوهر ...

خب همسرت خداییش به فکری ازش تشکر کن 

این دفه اگه دوباره مجبوری اومد

به خودش بگو مامان جون من غذا درست میکنم میشه شما سالاد آماده کنی؟

اول ازش درخواست کن بعدم اگه گوش کرد ک هیچ اگه نکرد این دفه دستوریش کن

بگو غذا با من ظرفا با شما😶😂

مادرشوهره من زهر میکنه کار میکنه یا قهره یا قیافه میگیره ناسلامتی اوردیمت بیرون اینکارچیه بشین تو خو ...

ما که آخرین بار شد چون چند سالی بود به خاطر بیماری دخترم بیرون نرفته بودیم منم نمی‌خواستم خاطر بد برای بچه‌ها بشه سکوت کردم در مقابل حرفاش 

ولی میدونم از بس حسود نمی‌توانست همسرم کنار من ببینه 

شوهرم مدام مثل غلام حلقه ب گوش بالا سرش بود می‌گفت پان ی چیز میداد 

می‌گفت معدم دمنوش میداد 😐😁

آخرش دعوا کرد شوهرم بهش گفت دیگه تمام 

دیگه هم نرفتیم

راهی نداره من مادر شوهرم به بهونه پاش می‌نشست و تموم نمی‌خورد منم ناهار، شام ، صبحانه چون بچه هام غذ ...

جاریت چیکار میکنه بنظرت؟

من برام کاری نداره غذا پختن اما نمیخام عادت کنه چون اگ عادت کرد دیگ همیشه و همه جا فک میکنه اره فلانی خوب حمالی میکنه

2810