2777
2789
عنوان

فردا جهازبرون منه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 98 پست
خونه رو با هم خریدیم نصف نصف به ناممونهپدرم وضش بد نیس داره ولی نمیگیره دیگه

اگه میدونی بابات تو حسابش پوله. کوتاه نیا

بزن به در گریه و... بگو دارین ابروی منو میبرین. من تا اخر عمر اینا یادم میمونه. ببین چی میشه 

خونه رو با هم خریدیم نصف نصف به ناممونهپدرم وضش بد نیس داره ولی نمیگیره دیگه

اشتباه میکنه چند تا بچه هستین به خدا من برای دخترم همه چی گرفتم هیچی هم از داماد نگرفتیم حتی پول وام هم دادیم به خودشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با شوهرت عصر حضوری صحبت کن جوری ک به گوش کسی از خانوادش نرسه. بگو اگه موافقی یک ربع سکه رو ببریم بفر ...

میدونم بعش بگم قبول میکنه مشکلی نداره خودم گفتم حیفه بفروشیم ولی مجبور شم باید بدم بره😢

اگه میدونی بابات تو حسابش پوله. کوتاه نیابزن به در گریه و... بگو دارین ابروی منو میبرین. من تا اخر ع ...

پول که هست تو حسابش ولی ادمی نیس با گریه زاری بشه کار پیش برد تهش میگه همینام لطفم بوده دادم

من تک فرزندم خدا حفظتون کنه همه مثل شما نیستن

خیلی اشتباه میکنن پدرتون حقوقش چقدره تازه من یه پسرم دارم به خدا پسرم سر کار نمیرفت من بجاش یه انگشتر گرون قیمت گرفتم که بهش کادو بده تازه داماد یه خونه ۴۰متری داشت یخچالش رو پر کردم 

خیلی اشتباه میکنن پدرتون حقوقش چقدره تازه من یه پسرم دارم به خدا پسرم سر کار نمیرفت من بجاش یه انگشت ...

پدرم بازنشسته اس ولی پول تو بانک داره زیاد سودم میگیره خداحفظتون کنه براشون بعضی پدر مادرا اصلا به فکر نیستن 😔

من تک فرزندم خدا حفظتون کنه همه مثل شما نیستن

کای عزیزم تک فرزندی چی بی ذوقن خانوادت برای کی میخوان پسرخاله الان وظیفه مامانته ولی آبروی تو نه یکباره جهاز ولی آبرویه یک عمره من اگه روزی بخوام دخترمو ازدواج کنه در حد توانم همه چیز برلش میخرم 

پدرم بازنشسته اس ولی پول تو بانک داره زیاد سودم میگیره خداحفظتون کنه براشون بعضی پدر مادرا اصلا به ف ...

کاش نزدیکم بودی دیگه دوتا تشک و بالش جور میکردم برات خیلی سخته میدونم جهاز کامل نداشتن سرشکستگی داره اونم با وضع خوب خانوادت 😔

پدرم بازنشسته اس ولی پول تو بانک داره زیاد سودم میگیره خداحفظتون کنه براشون بعضی پدر مادرا اصلا به ف ...

اشتباه میکنه الهی عمرش طولانی باشه ولی ماپدر مادرا باید بدونیم هرچی داریم میمونه برای بچه هامون پس چرا الان خوشحالشون نکنیم 

کای عزیزم تک فرزندی چی بی ذوقن خانوادت برای کی میخوان پسرخاله الان وظیفه مامانته ولی آبروی تو نه یکب ...

خدا حفظتون کنه خانواده من کلا غریب پرستن مامانم هرچی خرید فقط سرکوفت زد نه ذوقی نه شوقی

کاش نزدیکم بودی دیگه دوتا تشک و بالش جور میکردم برات خیلی سخته میدونم جهاز کامل نداشتن سرشکستگی داره ...

ممنونم عزیزم خدا به دل مهربونت بهترینا برات باشه 

برای منم دعا کن وسایلم جور شه😢

اشتباه میکنه الهی عمرش طولانی باشه ولی ماپدر مادرا باید بدونیم هرچی داریم میمونه برای بچه هامون پس چ ...

خدا شمارم بزای خانوادت نگه دراره

خدای منم بزرگه ایشالا جور بشه برام😢

خدا حفظتون کنه خانواده من کلا غریب پرستن مامانم هرچی خرید فقط سرکوفت زد نه ذوقی نه شوقی

به خدامی رفتیم خرید میگفتم بهترینش رو بده بااینکه حقوق چندانی نداشتیم خودم لباسشویی ۲قلو داشتم ولی برای دختر م گفتیم آخرین مدل سامسونگ رو بده باینکه تخت و تشک داشت چند دست ازاین آماده ها برای مهمان گرفتم کارتم رو دادم با همسرش رفتن خورده ریزای دم دستی رو بگیرن به دلخواه خودش نزدین کلی وسایل گذاشته بود پشت ماشین دزد برده بود دخترم زنگ زدگریه میکرد ناراحت بود گفتم فدای سرت برو دوباره بخر وای دخترم اگه حرفی پیش بیاد میگه وظیفتون بوده تازه خدا خیرش بده داماد شما خونه خریده اونم نصف به نصف به نام کرده نباید ارزش دخترش رو بیاره پایین اگه نداشت آره