2777
2789

مک هفته بیستم هستم همش لباس زیرم یکم خیس میشه میخوام برم ازن تستو انجام بدم، کجا باید برم بلوک زایمان برم بدون نسخه پزشک انجام میدن؟؟؟؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برو بلوک زایمان یا پزشک مطب هم میشه. هرچند اکثرش توهمه و ترشحات عادی هست

همینطوری برم بلوک زایمان انجام میدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
نه باید دستور پزشک باشه بعدم جای خیلی خوب وپزشک کاربلد برو برای من چیزی نشد ولی خطر سقط داره

وای راست میگی چرا مگه با سوواب انجام نمیدن اگه خطر سقط داره اصلا انجام نمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میری بیمارستان

مشکلتون رو به دکتر میگی

دکتر ارجاع میده به بلوک

خودتون لازم نیست کاری کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
وای راست میگی چرا مگه با سوواب انجام نمیدن اگه خطر سقط داره اصلا انجام نمیدم

نه توکل به خدا من حتما لازم بوده تشخیصی هست خدای نکرده اگه بچت زبونم لال مشکلی باشه بدونی البته نگران نباش نودونه ونه دهم درصد بچه سالمه ولی احتیاط کن برو انجام بده 

همینطوری برم بلوک زایمان انجام میدن؟

ببخشید استارتر ناراحت یا نگرانت کردم من اشتباه خوندم فکر کردم میگی می‌خوام برم امینوبشم اون چیز دیگس من انجام دادم که از روی شکم با سرنگ وسیله مخصوص حین سونو آب دور جنین رو میکشن میبرن آزمایشگاه اون خطر سقط داره 

اسمش شبیه اون بود من اشتباه کردم کارشما مشکلی ندارن وسخت نیست البته من انجام ندادم 

ببخشید استارتر ناراحت یا نگرانت کردم من اشتباه خوندم فکر کردم میگی می‌خوام برم امینوبشم اون چیز دیگس ...

مرسی عزیزم من فردا صبح میرم دکتر اگه لازم بدونه انجام میدم برام دعا کن چیزی نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40