2777
2789

قرص قلبه دیگ نه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم فک کردم همیشه هستی،دلم تنگه واس اون وقتاک صدات میزدم مامی ناژی وتوجواب می‌دادی من دیگ مامی ناژی ندارم حیف

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از عوارض قرص هستش

سلام دیروز رفتم دکتر قلب نوار قلب برداشت و اکو چیز خاصی نبود ولی فشارم بالا بود برام قرص کاردیول و سیتالوپرام نوشت گف بدنت به سرم هایی که زدی واکنش داده

خب که چی مثلا ! 

حالم اصلا خوب نیست

کاهش توان جنسی خشکی پوست ضعف سرگیجه اسهال افزایش ادرار خواب آلودگی....از عوارضش هست 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه