2777
2789
عنوان

سوره بقره گوش میدم بیقرار میشم😭توروخدا دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
حآل بد شما ربطی به کلام خدا ندارهقرآن کتاب هدایت‌ه اونم برای کسی ک بخاد هدایت بشه

برام دعا برای امضام دعاکنید😭

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با صوت خاصی یا ن هرصوتی باشه؟ من باسط گوش میکنم یاد ختم میفتم، حالم بدمیشه.. فقط همین صوت اینطوری سوز داشته باشه.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

واقعا؟ینی مس جن داره؟

نمیدونم .ولی من اذیت بودم.شروع کرون بقره خوندن

اوایل خیلی اذیت میشدم

ولی اخراش حالم خوب شد

ولی حضور خیلی چیزها رو اطرافم حس میکردم...طبیعی نبود

قبل پخش بقره ناس و فلق و ایه الکرسی بخون.

اسپندر و کندر باید دود کرد تا حصار بشه نتونن اسیب جدی برسونن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
نمیدونم .ولی من اذیت بودم.شروع کرون بقره خوندناوایل خیلی اذیت میشدمولی اخراش حالم خوب شدولی حضور خیل ...

روزی چندبار مسزاری گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

نمیدونم .ولی من اذیت بودم.شروع کرون بقره خوندناوایل خیلی اذیت میشدمولی اخراش حالم خوب شدولی حضور خیل ...

میزاشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میزاشتی

اره صوت میزاشتم تو خونه

سعی کن تو این مدت ک چله گرفتی واجبات رو حتمن انجام بدی. و غسلی گردنت نباشه

اگر ترس شدید داشتی حرز بخر بنداز گردنت.من برای کل خانواده گرفتم.چون کل خانواده اذیت بودیم 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اره صوت میزاشتم تو خونهسعی کن تو این مدت ک چله گرفتی واجبات رو حتمن انجام بدی. و غسلی گردنت نباشهاگر ...

چندبار گذاشتین گلم در روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندبار گذاشتین گلم در روز

یبار.

تند خوانی بقره رو دانلود کن .بزار ی جایی از خونه ک صداش همجا خونه بره

تا چهل یک روز پخش کن هر روز

ترسیدم😑

اینا علامت مس جنه

یمدت داداشم این شکلی شده بود رو شیشه ماشینش رد دست عجیب غریب بود مامانم دست زد بهش پنج دقیقه نشد خورد زمین دستش شکست

یادم میفته از ترس حالم بد میشه