2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببرنامه با انرزی به همراه اولی ها برا ثبت نام سه گیگ سه روزه میداددجریان این ۴ گیگو نمیدونم

تچکر🌱

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

2805
ببرنامه با انرزی به همراه اولی ها برا ثبت نام سه گیگ سه روزه میداددجریان این ۴ گیگو نمیدونم

همون بار اول ک برنامه رو نصب میکنی سه گیگ میده فقط؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اونموقع میده 

با جواب دادن به سوالات کسب امتیاز هم نمیدونم چه بده

این که استارتر گفت هم جداگونه داده

من برنامه رو نصب نکردم بدونم پیش یکی دیدم

آقا

ددشمن برنامه هایی مثل بگردش و لنز ایرانسل هم میشه شارژ  یا نت گرفت

مثلا خط ایرانسل داشته باشی یا بعدا بخوای بخری' تو لنز ایرانسل فیلم ببینی برا هر نیم ساعت دیدن انلاین فیلم ۴۰۰ تومن پول بهتون میده' برا هر پیش بینی صحیح فوتبال هم ۳۰۰ تومن میده که با فوتبالی ها خوبه اما باز سخته

بگردش هم با زدن کد دعوت و راه رفتن و شانسی روزانه میشه سکا جمع کرد و سارژ  و نت گرفت

آقا
ددشمن برنامه هایی مثل بگردش و لنز ایرانسل هم میشه شارژ یا نت گرفتمثلا خط ایرانسل داشته باشی یا بعدا ...

اووو سخته🤦😄