2777
2789
قشنگه ببینم؟؟؟

ندیدم عزیزم 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه ساخت و نمایش رو ندادن نسخه ی فیلم لو رفته

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بازیگر خانم لی لی فرهاد پور کلاه گیس داشتن

نه کلاه گیس نبود..رقصشونو ..لباساش ..ب نظرم ایده آل ی زن تو پیری بودن عاشقش شدم🤩🤩🤩البته من گمون کنم بیس دقیقه ی ربع اولو ندیدم ازونجا دیدم ک خانووم برای آقا شر اب اوردو زن همسایه درزد..چقدرشو ندیدم؟؟😁

نه کلاه گیس نبود..رقصشونو ..لباساش ..ب نظرم ایده آل ی زن تو پیری بودن عاشقش شدم🤩🤩🤩البته من گمون ک ...

ندیدم گلم فقط شنیدم درباره اش من

آخه خودشون ادعا کردن که بی حجاب نبوده و کلاه گیس داشته

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ندیدم گلم فقط شنیدم درباره اش منآخه خودشون ادعا کردن که بی حجاب نبوده و کلاه گیس داشته

نه کلاه گیس نبود..اگه فیلم دوس داری ببین..جدا از بی حجابی و این مسائل محتوای فیلمم خیلی خوب بود احساس نیاز آدما ب عشق و جونی ک عشق ب آدم میده حتی تو پیری..خیلی حس و حالش قشنگ بود من تااخر چشام قلبی بود براشون😍

اتفاقا بعد مدتها من ی فیلم ایرانی خوب دیدم..خیلی جالب بود خییلیی

وای الان رفتم تیزر فیلم رو دیدم واقعا چجوری مجوز گرفته داخل ایران ساخته شده کاملا بی حجاب بودن باهم میرقصیدن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
نه کلاه گیس نبود..اگه فیلم دوس داری ببین..جدا از بی حجابی و این مسائل محتوای فیلمم خیلی خوب بود احسا ...

فقط اونجاش که مرده به زنه میگفت توام بیا باهم بریم حموم 😂

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
ندیدم گلم فقط شنیدم درباره اش منآخه خودشون ادعا کردن که بی حجاب نبوده و کلاه گیس داشته

خب کلاه گیسش هیچی ، خانمه کلا پاهاش تا زانو معلومه دستش گردنش

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
حرفاشونو باید بشنوی..علنا ازهم را بطه میخواستن..گوگولیا😆😆😆

پس اینم مثل بقیه فیلمهای ایرانی اصلا نمیشه با خانواده دید

برم چند تا فیلم خارجی سانسور شده دانلود کنم با خانواده نگاه کنم🙂

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست