2777
2789
عنوان

بی خبر تا کی بمانی از دل و احوال کن😒😔

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 82 پست
قلبم برا بچم صد تیکه اس وگرنه من که انقد ضربه شو خوردم که حاضرم مهرم حلال جونم آزاد کنم یخچال خونمون ...

معتاده؟

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقته؟!

چطور مگه؟

خداوندا تو مسئولی.خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندندر این دنیا چه دشوار است،چه رنجی میکشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است …🍁

ممنون ببخشید وقت و تاپیکتون گرفتم موفق باشید

نه اختیار دارین نقطه ضعف نشون ندین هروقت هم برخورد کردین خودتو‌خوشحال و سرحال نشون بده اگه ضعیف نشون بدی بیشتر زور میگه

نه لشه بی مسئولیت و هوله

بیکاره؟

همینطوری. مگه دورهمی نیس !!؟

دورهمی چیه

بیکاره؟

خودم گذاشتمش سر کار انقد این در اون در زدم التماس کردم سر هر کاری میرفت بیرونش میکردن رفتیم کرج گفتم حقوق بگیره درست میشه پول نداره خودمو گول میزدم دلم میسوخت اما درست نشد زن نمیخواست کنیز و برده میخواست نه زن منم گاهی حامی و تکیه گاه میخواستم که نبود تحقیرم میکرد وقتی بهش نیاز داشتم میرفت یا مینداختم خونه بابام

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
مدیری دیگه!!سوال های کوتاه جواب های کوتاه !!

اها .درست