2777
2789

درس میخونم تراپی میرم کتاب میخونم فکر درمان جسم و روح هستم خرید میرم بیرون میرم با شوهرم انگار کمتر وقت میکنم بخوابم 

دیشب سع خوابیدم صبح 8 ونیم پاشدم دوش گرفتم رفتم دکتر آزمایش دادم رفتم خرید اومدیم ناهار خوردیم یک ساعت خوابیدیم من رفتم خونه بابام شوهرم رفته سرکار اومده اونجا شام خوردیم اومدیم خونه 

کمدم مرتب کردم ظرف شستم لباس شستم 

الان هم از ساعت یک ونیم تا الان داشتم درس میخوندم بعدش میخام دوش بگیرم بخوابم 

صبح ساعت 9 ونیم بریم کافه تولد شوهرمه ساعت 1 ظهر هم کلاس دارم بعدش هم میرم خونه مادر شوهرم 

حس میکنم خيلي کم میخابم اما یاد این جمله دکتر حسابی میوفتم تو کتاب استاد عشق در جواب پسرش میگه بعدا وقت برای خوابیدن زیاد داریم اما الان وقت برای مطالعه و درس خوندن و زندگی کردن کم داریم 

به امید روزهای خوش 💝

استراحت؟ شاید تو دنیای بعدی😂

تبریک میگم اسی زندگی خوبی داری🫱🏽‍🫲🏻

فقط یکم کارت کمتر شه سعی کن از خوابت نزنی

یا اگه کم میخوابی مفید بخواب یعنی 10 بخواب اونور 2 و 3 بیدار شو

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.