2777
2789
میگن خودبخود باز میشه بیشترش ولی بچم اذیت میشه هی

عزیزم چند وقتشه دختر منم اینجوری بود ماساژ میدادم تاثیر نداشت شیش ماهگیش خوب شد البته بهم گفتن خاکشیر دود بده منم دادم نمیدونم تاثیر اون بود یا نه اما بنظرم امتحان کن معمولا تا شیش ماه خودش خوب میشه اگرم نشد عجله نکن صبر کن تا یکسالگی

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم مجاریش بسته بود ماساژ میدادم باز نمیشدم ۶ ماهگی فقط کارم شد ماساژ دادن که خداروشکر خوب شدهمو ...

یه دکتر هس تو تهران زنگ زدم وق بگیرم میگن با یه بار ماساژ باز میکنه منشیش گف باید ۶ ماهش تموم شه

یه دکتر هس تو تهران زنگ زدم وق بگیرم میگن با یه بار ماساژ باز میکنه منشیش گف باید ۶ ماهش تموم شه

چند وقتشه؟ منم تبریزم اینجا دکترای خوب هست 

اصلا نا امید نشو موقع شیر دادن خوابیدن ماساژ بده باز میشه 

شاید اون نقطه رو اشتباه ماساژ میدی 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چه خرافاتی؟

ینفر گفت از همسایه یا فامیل یه بالش بگیر یکم پالچیخ بمال بذار زیر سرش😂

و طرف دستشو کشید روصورت پسرم گفت اگه خوب نشد بالشو‌امتحان کن. باور میکنی فرداش بیدار شدیم پسرم چشمش خوب شده بود.

منده تبریز لیم

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
یه هفته دیگه ۴ ماهش تموم میشه

عجله نکن شیش ماهگی میبینی یهو خوب شده اما اگه دوسداری خاکشیر وبریز تو اسفند دود کن یکی دوبار دود بده آشنای ما گفت بچش اینجوری خوب شده 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
یعنی تا ۶ماهگی ک خوب بشه علایمش چی بود ک متوجه شدین باز شده

دیگه چرک واشک نکرد وقتی مجرای اشکی بسته باشه اشک می‌کنه چشم واین باعث چرک میشه

امتحان میکنم مرسی

خواهش میکنم ❤️

۴ ماهش داره تموم میشه

پسر من ۷ ماهگی بود فک کنم نه خوب شد

وقت بگیر ولی تا زمان نوبتش دست نکنش ماساژ بده من انقدر ماساژ میدادم قرمز میشد 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
😐😐😐😂

والا .منم ده اعتقادیم یوخدو .ولی دودان دیلار.

اوغلومون ساریلیغی چوخیدی ددیلر قانی سنن توتمور گرح عوضلیاخ. آپاردیلار بیذاناخاانم سیلی وردو ساریلیغی اونان گدی . کبدی مشکلو‌اولاناری گتیردیلر او خانما. یکه کیشیلر گلیردی

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
2810