2777
2789
پس میشن دوتا دختر و ۳تا پسر؟؟؟خدا حفظشون کنه سخت نبود براتون؟؟؟

عزیزم چهاردختر وسه پسردارم 

سختیهای خودشو داشت 

اما العان که بزرگ شدن واقعا سختره

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
جامعه ای ک اینقدر زن ستیزه ربطی ب تربیت نداره

کجای دنیا زن ستیزه؟؟؟

امشب رفته بودم توی خیابون گفتم این همه گفتن آزادی بیا اینم آزادی باید میبودی و تیپ هارو میدیدی اگه ب چشمای خودم نمیدیدم باور نمیکردم 

همه اروپایی اومده بودن بیرون 

تعریف شما از زن ستیزی چیه؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چهاردختر وسه پسردارم سختیهای خودشو داشت اما العان که بزرگ شدن واقعا سختره

😍😍😍😍😍😍

خداپشت و پناهشون 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
کجای دنیا زن ستیزه؟؟؟امشب رفته بودم توی خیابون گفتم این همه گفتن آزادی بیا اینم آزادی باید میبودی و ...

خواهرشوهرم انقد شوهرش کتکش زد  داره طلاق میگیره دوساله نه جهیزیشو میدن نه مهریش 

مرده هم رفته برا خودش زن گرفته

چون دختر به درد این جامعه نمیخوره واقعا این جامعه برای دخترا نا امنه

این جامعه برای پسر هم ناامنه، همین امروز شنیدم یه نانوا یه پسر ۱۲ ساله رو خفت کرده بهش تجاوز کرده

بچه چه پسر باشه چه دختر باید چهار چشمی مراقبش باشی 

جامعه برای پسر امن بود انقدر جوان معتاد و اراض و اوباش نداشتیم پدرومادرشون گفتن چون پسره نیاز به مراقبت نداره بزار هر غلطی دلش بخواد انجام بده که بچه هاشون شده آینه دق شون

خواهرشوهرم انقد شوهرش کتکش زد داره طلاق میگیره دوساله نه جهیزیشو میدن نه مهریش مرده هم رفته برا خود ...

اگه ثابت کنه و وکیل خوب بگیره و پزشکی قانونی رفته باشه میتونه هم جهیزیشو بگیره هم مهریشو 

من تو همین جامعه بزرگ شدم درس خوندم کار کردم زن ستیزی هم ندیدم البته من تهران هستم شاید شهرهای کوچیک ...

عزیزم منم تو همین جامعه درس خوندم شهر غریب خوابگاه موندم چ بلاها ک سرم نیومد سرکار رفتم ازدواج کردم 

بازم کلی داستان داشتم

چون دختر به درد این جامعه نمیخوره واقعا این جامعه برای دخترا نا امنه

خواهشا بهانه بنی اسرائیلی نیار این جامعه برای پسرا هم نا امنه بعد الان دوره پنجاه سال پیش نیست دختر و بی ارزش بدونن ماشالله الان دخترا هودشون یه پا مردن 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
خواهرشوهرم انقد شوهرش کتکش زد داره طلاق میگیره دوساله نه جهیزیشو میدن نه مهریش مرده هم رفته برا خود ...

خواهرشوهرت بی عرضه هست 

دلیل نمیشه بگیم جامعه زن ستیزه

اکثر زن ها که خوش و خرم و با سیاست و با عرضه دارن زندگیشونو می‌کنند 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

شما هم سنو ان تی من رو دیدید گفتید پسره،اما دختر بود.

80درصدمواقع کاملا درس میگم  متاسفانه شماجزع اون 20درصدبودی گلم شرمنده

مبارکت باشه دختر نعمته گلم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810