2777
2789
عنوان

رفتار من با پارتنرم درسته ایا

248 بازدید | 17 پست

ما شش ماهه با همیم گاهی میریم تفریح با هم دو‌سه روزی رو با همیم(محرمیم) 

من هر بار اگه بتونم غذای مورد علاقشو درست میکنم با سالاد ترشی یا هر چی اگه بتونمم دوتا غذا درست میکنم

با اینکه خوابگاهم و سختمه ولی خب دوست دارم چون محل کارش مردن همشون و غذای خوب نمیپزن مال بیرونم مثل خونگی نیست و‌کلا خودم دوس دارم اشپزی برا بقیه رو

دفه های بعد میخوام کیک و پن کیک و این چیزام بپزم ولی دوستام میگن نه کارت اشتباهه بنظرتون حق با منه یا اونا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من با همسرم دوست بودم

یه بارم دستپختمو نخورد تا وقتی نامزد کردیم

بعد نامزدی فقط براش غذا پختم

حالا شما اگه الان نامزدین رسما که اوکیه

اگه نیستین جالب نیس براش غذا ببری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2805

اگه قدر دان هست کارت درسته 

ولی بد عادتش نکن زیادی هم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

هر از گاهی بخاطر خوشحالی نامزدت اینکارارو کنی بدنیست ولی مراقب باش تبدیل به عادت نشه. توقعش ازت میره بالا

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810