2777
2789
عنوان

شما بودی انصراف میدادی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 60 پست
اره بخدا ثبت نام مجازیمو انجام دادم فرداهم گفت بیا حضوری یسری کاراش مونده از شنبه کلاسامون شروع میشه ...

من احتمالا فردا بگیرم دور کارای کنکور مجدد

گفتم اخرین شانسمو امتحان کنم توام اگر واقعا میبینی حوصله و توانشو داری حیفه بخون☹️

کاربری دست دونفره..من و دوستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من احتمالا فردا بگیرم دور کارای کنکور مجددگفتم اخرین شانسمو امتحان کنم توام اگر واقعا میبینی حوصله و ...

نه بابا از اولشم زیاد علاقه ب زیست نداشتم

سلامتیم فعلا واسم مهم تره واقعا کشش این همه استرسو دیگ ندارم

نه بابا از اولشم زیاد علاقه ب زیست نداشتمسلامتیم فعلا واسم مهم تره واقعا کشش این همه استرسو دیگ ندار ...

حق داری میفهممت چی مهم تر از سلامتی

خیلی موفق باشی عزیزم

وقتی ب تاریخ معاصر انسان‌محیط ادبیات زمین عربی دینی زبان خیلی سخته زیست یازدهمم‌سنگینه کلا خیلی درسا یازدهم سخت بود از دوازدهم و دهم سخت تره من واقعا نمیتونم بشینم خط ب خط کتاب های عمومی بخونم 

تهش زور بزنم میشم ۱۵ ک فایدع ای برا من نداره من ب این رشتع ای ک اووردم علاقه دارم 

حق داری میفهممت چی مهم تر از سلامتیخیلی موفق باشی عزیزم

توهم کلا شرایط زتدگیتو بسنج ببین کدوم بهتره برات من ۱۰ روز قشنگ درگیر بودم ک برم یا نرم تهش یه تصمیمی گرفتم

حالا همه دانشگاه ازاد ها اینجوری نیستا ولی اینجایی که من میرم سواد همه همکلاسیام بشدت پایین درس نخون ...

توی همون یه جلسه همه اینا رو فهمیدی؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
وقتی ب تاریخ معاصر انسان‌محیط ادبیات زمین عربی دینی زبان خیلی سخته زیست یازدهمم‌سنگینه کلا خیلی درسا ...

شرایط خیلی سختیه 

ولی من فقط یه راه انتخاب داشتم و حس میکنم مجبورم💔تنها راهم مجدد خوندنه

خیلیی سخته خیلی ولی راهی جز این ندارم

چند ترم دانشگاه دولتی درس خوندید که آشنا با جو اونجا هستید؟ 

چند جلسه کلاس رفتید که به بی سوادی و بار علمی پایین دانشجو های دانشگاهتون پی بردید؟ 

(ترم اولم و همش یک جلسه رفتم باز برای انصراف پول میخوان؟)

نه . توی یک هفته البته شهر ما این مدلی بود خیلی جاها حتی سطح علمیش برابری میکنه با دولتی

میتونی مرخصی بگیری کنکورت رو بدی بعد اگر بهتر از این بود انصراف بدی؟ اگرم که نه ادامه بدی؟

البته اگر لازم نیست هزینه انصراف بدی. چون واقعا زور داره بخوای شهریه بدی 

حتما از قسمت آموزش دانشگاهتون دقیق بپرس

البته خیلی روی دانشگاه زوم نکن. بنظر من رشته مهم تره. دانشگاه مثل مدرسه نیست که همه واسه درس خوندن میان. توی دانشگاه خیلیا هدفای دیگه دارن دیگه خودت بهتر در جریانی که چه خبره. توی همه دانشگاه ها هم از این مدل آدما زیاده بخصوص با این بحث سهمیه ها فکر نکن کسایی که دولتی میارن همشون درسخون و زرنگن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چند ترم دانشگاه دولتی درس خوندید که آشنا با جو اونجا هستید؟ چند جلسه کلاس رفتید که به بی سوادی و بار ...

نرفتم دانشگاه دولتی ولی از اطرافیان و دوستان نزدیکم که باخبر هستم، اتفاقا دانشگاه ازاد اساتید بسیار خوب و باسوادی داشت یک هفته حضور داشتم من

و نظر خودمو راجع به جو دانشگاه شهر خودمون گفتم چون شهر کوچیکی زندگی میکنم. وگرنه که خیلی شهرها مدرک ازاد با دولتی برابری میکنه

میتونی مرخصی بگیری کنکورت رو بدی بعد اگر بهتر از این بود انصراف بدی؟ اگرم که نه ادامه بدی؟البته اگر ...

ممنونم از صحبتاتون خیلی واسم مفید بود🌺🌺

ترم اول نمیشه مرخصی گرفت ولی پرسیدم هزینه ای هم نداره انصرافش

ممنونم از صحبتاتون خیلی واسم مفید بود🌺🌺ترم اول نمیشه مرخصی گرفت ولی پرسیدم هزینه ای هم نداره انصرا ...

خیلیم عالی انشالله موفق بشی عزیزم و به خواستت برسی🌹

توی انتخاب رشته آیندت هم اگه دوست داشتی شیراز رو هم در نظر بگیر. هم دانشگاه آزادش خوبه هم دولتیش. شهرشم برای دانشجوها خیلی خوبه