2777
2789
عنوان

چجوری از همون اول ازدواج نزارم عادتش بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 30 پست
عزیزم رک بهش بگوکارتمو دادم مغازه برای جهازمیا اصلا بگو منم چون میفهمم قسط و اینا داری درکت میکنم پو ...

اخه مگه از زندگيشون اطلاع داري ك با اطمينان ميگي از مادرشوهرش..

والا ك اسم كاربريت ب طرز فكرت مياد

ولي سعي كن ادما رو بدبين نكني

اخه مگه از زندگيشون اطلاع داري ك با اطمينان ميگي از مادرشوهرش..والا ك اسم كاربريت ب طرز فكرت ميادولي ...

برو بقیه پست هاشو ببین

مادرشوهرش سر ملحفه و تشک چیا میگفته

این دختر با یه عالمه آرزو امید داره جهاز می‌خره سرکار میره

اونوقت.........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بقیه پست هاشو ببینمادرشوهرش سر ملحفه و تشک چیا میگفتهاین دختر با یه عالمه آرزو امید داره جهاز می ...

رفتم خوندم ولي ب اين نتيجه نرسيدم ك مامان پسر اين حرفا رو بهش زده

تاپيك قبلي رو خوندم ك خود شوهرش ازش پرسيده حقوق گرفتي دو تومنش واسه خودت بقيه رو بمن قرض بده 

ديگه فكر كنم اين ادم نياز ب اموزش نداره 

وای اعصابم خراب شدددد

همش یه ماهه که داری میری سرکار ، هنوز عقدین

وای وای وای

چرا مردا اینطوری شدن اخه 😫😫😫

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

داره ذوق اولین حقوقتم ازت میگیره

انقدم پرروئه که حاضر نیست برای خونه ی خودش یه فرش هم بخره

وای اسی

من اصلا و عمرا نمیتونم همچین آقایی رو تحمل کنم !!!

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓

به هیچ عنوان پول نده بد عادت میشه  پس فردا پول خودش رو میده به ننه اش که هیچ، پول تو رو هم برا زندگیتون  و قسطاش خرج می کنه آنقدر یواشکی اینکا رو می کنه که خودتم نمی فهمی اون خانوم راست می گه اینا درسای مادرشه،بهش بگو خب به خاطر همین پول ماهیانه ازت نمی گیرم تا زمانی که عقدیم تا بهت فشار نیاد،این یعنی بعد از عقد همه مخارج به عهده توعه،چند مورد اینجوری دیدم که آقایون بد عادت شدند بعد از چند سال یا در آمدشون تو جیب ننه بایاشون بود یا دنبال خانوم بازی، حواستو جمع کن

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
واسه خرید خونهخب نمیشه خونه ای که مهریه منم هست خودم بیام قسطشو بدم یعنی در واقع خودم پس مهریه خودمو ...

هروقت گفت بگو بهش منم همه حقوقم میره واسه جهزیه وگرنه میتونستم کمک بدم بهت .شایدم از رو منظور نمیگه