2777
2789

اگر بدن آماده زایمان طبیعی باشه بنظرم طبیعی اپیدورال با کادر مجرب و بیمارستان خوب بهترین انتخاب میتونه باشه نه درد طبیعی نه درد سزارین 😊 زنده باد علم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشم نیومد از تاپیکت خیلی داری ترس تو دل باردارا میندازی کسایی مثه من که به اجبار سزارین شدن بخاطر ب ...

عزیزم بهترین انتخابو کردی سلامت خودتو نی نی از همه مهمتره بقیشم بسپر به خدا

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
2805

عزیزان من پشیمونم چون همه عوارض یکجا سرم اومد اما لحظه ای که میخاستم اولین قدمای سختمم بردارم با اینکه هر زاویه دادن به پاهام پر از درد و رنج بود گفتم دردش خیلی کمتر از طبیعیه. اما وقتی عوارضش قسمت آدم بشه طاقت فرسا میشه. 

کلا دلم میخاد برگردم عقب حداقل بی‌حسی رو قبول نکنم. 

سزارین بیهوشیا مث اینکه خیلی خوب بودن. 

اول توکل کنین بخدا

بهترین مقدمات برای هر زایمان انتخاب کنین. و بی‌حسی هرگز قبول نکنین. برای طبیعی هم مامای همراه و دکتری که سر زایمان بیاد و بخیه خوبی بزنه رو انتخاب کنین. 

التماس دعا دارم. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

منو ببخشید اگر استرسی بهتون وارد شده

مادرشدن هردوش سخته و بخاطر همین بهشت زیر پای مادره. 

خوشم نیومد از تاپیکت خیلی داری ترس تو دل باردارا میندازی کسایی مثه من که به اجبار سزارین شدن بخاطر ب ...

ن عزیزم چیزیکه خواست خداست اصلا پشیمونی و ترس نداره. 

من خودم اشتباه کردم و از اشتباهم ناراحتم. سزارین اختیاری برای من پر از حسرت بود اونم بعد طبیعی به نسبت خوبم

ببخشید خیلی حالم بده اومدم اینجا دردودل کنم. تو خونه که بخاطر بچم نمیتونم گریه کنم. انشاالله با دعای ...

اول حال و هواتو مثبت کن قربونت برم انرژی منفی نده انقد ب خودت اینم ی دورانه میگذره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

عزیزم خب درد داره,اونم با بچه کوچیک خیلی سخته،هیچی مثل درد سیستم ادمو به هم نمیریزه

من اینو میفهمم ولی انرژی منفیش بالاست حال بدیش ببشتر برا همین 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم