2777
2789
کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

دقیقااا منم بچه اولم طبیعی بود دومی رو سز کردم پشیمونم از معاینه و بزور زائوندن ترسیدم ولی خیلی سزارین بده اصلا توصیه نمیکنم. طبیعی بهترین کاره. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

همه همه گفتن سزارین کن حتی دکتر نامه نوشت 

ولی گفتم فقط طبیعی 

یادمه ۲ ساعت بعد زایمان بچه بغل کردم رفتم داخل سمت آشپزخونه بیمارستان گفتم چایی میخوام حالم خوب بود😅

2805
میشه بیشتر بگین. یه سری پزشکه خاص هستن یا میشه پزشک رو انتخاب کرد؟

ببین اصلا چیز خاصی نیست بعضی دکترا اینقدر گنده اش کردن من تجربه کردم مثل بقیه طبیعی ها هستیم فقط اون دکترا چون نمی‌خوان هی بیان بالا سر مریض و می‌خوان به چند دقیقه سز کردن پول راحت به دست بیارن میگن نمیشه درصورتیکه ما گاهی در یک روز چند تا از بچه هامون طبیعی زایمان میکنن بعضا حتی فول میرسن بیمارستان بدون دکتر خاصی و دکتر کشیک زایمانشونو انجام میده بعضیام تو خونه زایمان میکنن با قابله 

من ۳ تا سزارین داشتم سومی با اینکه عملش راحت تر بود ولی بعد از بین رفتن بی حسی درد وحشتناکی تجربه کردم الان ۳ روز تمامه درد میکشم شیاف میذارم تا اثرش میره باز درد شروع میشه سردرد هم که نگم انگار دنیا دور سرم میچرخه و یه وزنه خیلی سنگین از سرم آویزونه

دوتا قبلی اینطور نبودم حتی سومین روز رفتم بازار شکم بند خریدیم اما این سومی نابود شدم

من ۳ تا سزارین داشتم سومی با اینکه عملش راحت تر بود ولی بعد از بین رفتن بی حسی درد وحشتناکی تجربه کر ...

منم همینو میگم

میگم ممکنه یکی دوتاش عوارض نده ولی منی که نیت چندتا بچه داشتم خیییییلی اشتباه کردم چون احتمال عوارضش زیاده و آخرش قسمتم میشد. 

منم همینو میگممیگم ممکنه یکی دوتاش عوارض نده ولی منی که نیت چندتا بچه داشتم خیییییلی اشتباه کردم چون ...

اینجا هرچی بگی با اینکه تجربه هم کرده باشی باز از لجت برعکسشو میگن

سه سال و ده ماه ، از ۱۸ ماه میشه بعد سزارین طبیعی زایمان کرد ما یک گروه هستیم از سراسر کشور بنام ویب ...

من بعد دوبار سزارین یه زایمان تو۲۴هفته داشتم دکترا صلوات طبیعی دنیا اوردن دست نمیتونستن به شکمم بزنن خیلی خیلی میترسیدن

بااین که ۱۰سال از سزارینم گذشته بود

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
شیاف دیکلوفناک چی؟ اونم دردت رو کم نمیکنه؟

شیاف بدرد روزای اول میخوره که خیییلی اوضاع خرابه. الان درد اونقدرا نیست اما مانع کار و خواب راحت میشه و دردی که کم نشه اذیت کنند. کمر دردم اصلا کم نمیشه

2810