2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما براتون صلوات میفرستم میشه تاپیک آخرمو(عنوانش صلواته) گزارش بزنین؟ممنوووون میشم ازتون.بعدشم لایکم کنید ک صلوات بفرستم براتون فقط اینکه توش از چیزی حرف زدم‌ ک نمیخام شوهرم بفهمه ممنون ک بی تفاوت رد نمیشید

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

2805
دقیقا منم آستانه تحمل دردم خیلی پایینه برای ی خون دادن عزا میگیرم ولی درد غیر قابل تحملی نداشتم راحت ...

👍👍

فشار روانی😫من روحیه حساسی هم دارم میدونم اگ میرفتم طبیعی دیگ هیچوقت خاطرات زایمانو فراموش نمیکردم😫

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
من اصلا مشکلم بخیه و در اش نیست که ربط میدین به پزشک. پزشکم بهترین بود الان بعد ده روز دیگه اصلا جای ...

خب پس اگ انتخاب خودت بود ک تو ک یبار طبیعیو تجربه کردی همون میرفتی طبیعی دیگ

پس نگین ک سزارین خوب نیس چون ب بدن خودتون بستگی داره

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
👍👍فشار روانی😫من روحیه حساسی هم دارم میدونم اگ میرفتم طبیعی دیگ هیچوقت خاطرات زایمانو فراموش نمیکر ...

حق داری عزیزم 

منم همینطور بودم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خب پس اگ انتخاب خودت بود ک تو ک یبار طبیعیو تجربه کردی همون میرفتی طبیعی دیگپس نگین ک سزارین خوب نیس ...

هردوش واقعا سخته

اگر نمیبینی بعد سزارین کسی بیاد طبیعی چون امکانش نیست. 

و درد طبیعی خیلی وحشتناکه واقعا نمیشه ازش خوشحال باشی اما بعدش که سزارین با تمام عوارضش قسمتم شد پشیمون شدم. 

من دو بار تجربه سزارین داشتم و سومی رو طبیعی زایمان کردم میتونم بگم طبیعی خیلییییییییی از سزارین بهت ...

با چند سال فاصله بود که تونسین طبیعی بیارین. دیگه دلم نمیخاد این تجربه تکرارشه

با چند سال فاصله بود که تونسین طبیعی بیارین. دیگه دلم نمیخاد این تجربه تکرارشه

سه سال و ده ماه ، از ۱۸ ماه میشه بعد سزارین طبیعی زایمان کرد ما یک گروه هستیم از سراسر کشور بنام ویبکی ها حدود ۹۰۰ نفر هستیم و آمار کسانی ک طبیعی بعد از سزارین داشتن بالاست و تعداد زیادی هم الان باردارن می‌خوان ویبک کنن خواستین لینک بدم تشریف بیارید من خودم یکی از کسانی ام ک بعد دو سز طبیعی آوردم توی گروه تا بعد از چهار سزارین هم هستن ک طبیعی زایمان کردن

2810