2777
2789
هر کی یجوره منم سزارین کردم اصلا دردی نداشتم حتی از دندون کشیدن راحتر بود ولی دروغ چرا تا چند ماه لگ ...

من که خیلی،حساس و لوسم فقط تا سه روز شیاف استفاده کردم و عارضه ای هم نداشتم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
مشکل اصلی بدن ضعیف افراد هست

یعنی این همه آدم ک مشکل داشتن ضعیف بودن!

یکی بوده بخاطر زایمان طبیعی خون ب مغز بچس نرسیده!!

یکی بوده بچشو کاملا از دست داده

یکی بود میگفت کااملا دچاار پاارگی شده و گفتن دیگه نمیتونه باردار بشه

نه عزیزم موضوع اینه علم پیشرفت میکنه و آدما میتونن زایمانشونو خودشون انتخاب کنن

حالا یکی میگه طبیعی یکی میگه سزارین

هیچکس نمیتونه بگه طبیعی خوبه

نهایتا میتونه بگه زایمان طبیعی برای خودش یا اطرافیانش خوب بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

من طبیعی بودم ۴۰ تا بخیه داشتم تا ۴۰ روزم نتونسم بشینم بعد ۱۶ روز تازه بخیه ها می افتاد 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
هیچکسی نمیتونه بعد زایمان طبیعی بگه به به عجب کاری کردم اینهمه ناله کردم و زجر کشیدم. اما وقتی یه طب ...

اتفاقا خاله من دوتا طبیعی داشت سومی رو رفت سزارین میگفت چقدر سزارین خوبه اصلا درد نکشیدم

سردرد شما به خاطر اینه که نباید بعد از عمل زیاد سرتو تکون میدادی منم تو سزارین دومم سردرد گرفتم چون خیلی تکون میخوردم کمر دردتون هم بهتر میشه

یعنی این همه آدم ک مشکل داشتن ضعیف بودن!یکی بوده بخاطر زایمان طبیعی خون ب مغز بچس نرسیده!!یکی بوده ب ...

مشکل اینه افرادی زایمان طبیعی رو از عقب موندگی و سزارین رو پیشرفت علم میدونن. 

طبیعی رو از نداشتن پول و سزارین رو وسیله برای پز و دارایی میدونن. 

وگرنه همونطور که این عوارض برا طبیعی میگین عوارض سزارین که درصدش تو افراد بیشتره رو هم میتونین بگین. 

الان درد من همون عوارض سزارینه که شما نتیجه پیشرفت علم میدونین. اما طبیعی هیچکدوم نداشت 

اصلا ببست ساعت درد بازم در مقابل پاره پاره شدن هفت لایه ایی شکم بهترع

نگین این طوری وقتی من تو زایمان اول ۲۰ ساعت درد کشیدم در های آخر وحشتناکه اگر چند ساعت باشه قابل تحمله ولی مدت زمان زایمان خیلی مهمه وقتی طولانی میشه مخصوصا آخراش مرگه این برای همه اتفاق نمیفته من خودم بچه هام بالا ۴ کیلو ودور سرو دور شکم وسر شونه بزرگ که باعث میشه بچه تو کانال گیر کنه ومادر خیلی بیشتر زجر بکشه واین که گیر کردن سر بچه احتمال اسیب به سرش رو هم داره بازم میگم هرکسی با شرایط خودش تصمیم بگیره به کسی پیشنهاد ندین همه چیز رو در نظر بگیرین برای طبیعی اندازه لگن وزن بچه دور سر بچه امادگی بدنی وورزش وتغذیه و....وانتخاب ماما ودکتر کار بلد .مندوتا بچه هام درشتبودن بالا ۴ کیلو اولی مرگ رو دیدم چون هیچ تجربه ای نداشتم دومی رو میخواستم سز کنم ولی نشد با چند تا دکتر ومامان با تجربه مشورت کردم وهر کاری که گفتن مو به مو انجام دادم من به خاطر تجربه زایمان اولم وحشت داشتم ولی دومی فقط از خدا خواستم کمکم کنه درست انتخاب کنم کل نه ماه رو دنبال نوع زایمان بودم که اون بلا سرم نیاد وخدا هم کمکم کرد خدارو شکر دومی همه چیز رو در نظر گرفتم ورفتم طبیعی .خاطره زایمان اول تا سالها باهات میمونه اگر بد باشه .همه شرایط رو در نظر بگیرید بعد انتخاب کنید قبل همه این ها هم توکل به خدا زایمان یه پرسه غیر قابل پیش‌بینی در نهایت فقط خدا کمک کنه بهمون 

کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

بخاطر بیهوشیه.تا میتونی مایعات و آب معدنی بخور.راه برو

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من که خیلی،حساس و لوسم فقط تا سه روز شیاف استفاده کردم و عارضه ای هم نداشتم

شکر خدا 

منم حس میکنم یجور شانسیه و بستگی به سیستم آدم داره و همچنین دکتر 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
مشکل اینه افرادی زایمان طبیعی رو از عقب موندگی و سزارین رو پیشرفت علم میدونن. طبیعی رو از نداشتن پول ...

گلم عوارض سزارین که معمولا خیللی کم پیش میاد هموونم باز از زایمان طبیعی کمتره

تو سزارین ریسک از دست رفتن بچت ب مرااتب کمتره

اون فشاار روانی ک حین درد و زور زدن داره توو سزارین بازم کمتره

و اینکه سزارین برای شما سخت بوده اوکیه ولی با توجه ب کامنتاتون اغراق زیادیم توش هست...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
نه بخیه هاش عفونت شدید کرد،دوباره دو لای از شکمشو باز کردن سه روز باز موند و عفونتو تمیز کردن،وقتی د ...

😰

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
2810