2777
2789

همونایی که میگن سزارین اصلا درد نداره اگه طبیعی میاوردن هم میگفتن اووو مث تفریح میمونه...نکنید اینکاررو.مگه میشه هفت لایه بدن پارت بشه بعدش درد نداشته باشی؟عوارض بی حسی به کنار.جاریم تا سه روز از سردرد سرشو بالا نمیتونست بگیره.طبیعی هم سخته.اصلا آسون نیست ولی این یه واقعیته که اصلش همون درد زایمانه بعدش تموم میشه.من بارداری سوممه و خدا بخواد بازم طبیعی میارم.یه نفر گفته بود بعد سزارین مث قرقی بلند شدم.خدایی این حرفاتون دین میذاره گردنتون.بنده خدا میره سزارین بعدش مث قرقی نمیتونه بلند بشه بعد لعنتش میمونه واسع شما

ببین گلم اون دردی که میکشی خیلی وحشت ناکه منم سنم کم بود از بس داد زده بودم تا یک هفته صدام گرفته بو ...

دقیقا منم بعد طبیعی بشدت افسرده شده بودم از همه عالم و آدم گله میکردم میگفتم شما ضعف جسمی منو دیدید چرا نگفتین نرو طبیعی. اما الان دلم میخااااد برگردم به اون روزا حداقل عوارضش ماندگار نبود. الان حس میکنم دیگه کمرم به هیچ عنوان به حالت اول برنمیگرده همون طور که خیلیا میگن. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

زیاد شلوغش نمیکنی؟   ما که سزارین کردیم راضی بودیم 

اگر تجربه اولیت طبیعی خوب بود و راضی بودی بیکار بودی سز کردی  بیای ملتو بترسونی

همونایی که میگن سزارین اصلا درد نداره اگه طبیعی میاوردن هم میگفتن اووو مث تفریح میمونه...نکنید اینکا ...

دقیقا. 

کم پیش میاد سریع بلند شی اما نسبت دادنش به کله جامعه باعث انتخاب اشتباه میشه. 

الان مهمون داریم ۴ ماهه سز کرده بشدت پشیمونه

اصلا ربطی به سز و طبیعی نداره   هر کی باید اونچیزی که مناسبه خودشه انتخاب کنه  بدن ها با هم فرق دارن   بعضی ها هم عادت دارن نالان و پشیمان باشن از همه جی    حالا جراحی بینی بگیر تا آنژیو گرافی قلب و سز طبیعی و هرچی

هیییییچ قت پشیمون نباش. اینقد به ما طبیعی ها القا کردن که بد کاری کردین که خودمونم باورمون شده بعد ا ...

منم اولیم طبیعی بود دومی هم طبیعی میخواستم ولی سزارین اجباری شدم من بچم تو کانال گیر کرد خدا رحم کرد.ولی سزارین اولی خیلی خیلی درد داره منم کمر درد جای بی حسی درد میکرد گردنم بخاطر اینکه بچه بغلم بود  شیر میدادم گردنم پایین نگه میداشتم که دکتر گفت روی مبل بشین شیر بده  دست درد بخاطر اینکه تو دستم میزاشتم چند ساعت تا بخوابه.شکم سوم هم سزارین اجباری شدم ولی هیچکدوم از این درد ها رو نداشتم خودم پاشدم کارامو کردم چون تو اولی و دومی مادرم بود تو سومی نبود.استراحت کامل نداشته باشی باعث میشه کمر درد بگیری

همونایی که میگن سزارین اصلا درد نداره اگه طبیعی میاوردن هم میگفتن اووو مث تفریح میمونه...نکنید اینکا ...

تروخدا راست میگی من موندم زایمان دوممه سر اولی بخیه نخوردم یکم گشاد شدم البته یبوست بعدش هم بی ربط نبود ب گشادشدن ایندفعه موندم بزم سز بشم یا برم طبیعی 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

خانمها کسی رو لعن ونفرین نکنید که به خودتون بر میگرده.هر کسی داره تجربه خودشو میگه.همونطور که گفتند هر کسی بدنش و روحیه ش یک شکله و با بقیه فرق میکنه.یکی با طبیعی راحته یکی سزارین.فقط خودتون اطلاعتاتتونو بالا ببرید و ببینید با کدوم راحت تر هستید.

ای وااااییییی خدیااا این مردا چجوری میخوان جواب پس بدنیوقتایی ب شوهرم میگم درسته من ی غلطی کردم و زن ...

نمیدونم چی بگم 

خیلی سخته 

بددهنی و دست بزن مرد خییییلی سخته آدم خیلی تحقیر میشه از خودش متنفر میشه 

نه ماه پیش بهم تهمت جادوگری و ارتباط با اجنه و اینا زدن انقد حالن بد شد که دیابتی که خوب شده بود برگشت هنوزم خوب نشده 

ازشب تاصبح دردطبیعی را کشیدم و بچه نمیومدتوکانال زایمان حتی باامپول فشار.صب بردنم سطارین بعدش تا ۵ روزدردداشتم اماخیلی راضیم اگ بازم بچه بیارم سزارین میکنم ازبس برای طبیعی اذیت شدم.

تروخدا راست میگی من موندم زایمان دوممه سر اولی بخیه نخوردم یکم گشاد شدم البته یبوست بعدش هم بی ربط ن ...

والا من سومیه. زایمانامم راحت نبود ولی سر دومی اطلاعاتم بیشتر بود و راحت تر.شما که بخیه نخوردی که زایمانت راحت تره.درد بعدش همون چند تا بخیه ست دیگه.خدا کنه منم اینسری بخیه نخورم.ولی بازم بدن با بدن فرق میکنه.

من یه زایمان داشتم فقط و نوزده سال پیش سزارین شدم،هیچ مشکلی تا الان نداشتم،فقط یک هفته اول بعد زایمان همش عطش آب داشتم،تا یکم دردم شدید میشد مادر یا مادر شوهرم میگفتن پاشو راه برو،ده دقیقه راه میرفتم بعد تا چند ساعت بدون درد بودم،یعنی هرچی راه بری دردهات کمتر میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2810