2777
2789

من دو تا سز داشتم اولی عالی بود ولی دومی افتضاح

دو تاشون دکترم یکی بود 

اما سر دومی داغون شدم والبته با ۳۰ کیلو اضافه وزن سز دوم رو انجام دادم

بستگی به بدنت هم داره

من چند قلو داشتم و به معنای واقعی کلمه داغون شدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما دو زايمان با فاصله كم داشتي

فكر نميكني اون داغونت كرده؟

بندت أصلا بازسازي نشده بوده

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

اسی من شنیدم رابطه نباید داشته باشی فعلا 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

تو ۲۳ سالگی سز شدم

بهترین کار عمرم بود

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

عزیزم صبوری کن

طبیعی انتظار و درد زایمانش داغون کنندست

سزارین بعدش درد داره دیگ

بدنت باید بازسازی کنه خودشو

منم کمردرد شدید داشتم  از استخوندرد میمردم ولی بعد یکی دوماه اکی شدم

دو هفته فقط کمکی داشتم بعدش تنها 

الان مستعد افسردگی هستی هرچیزیو برا خودت گنده نکن عمله دیگ درد دارع ی سوزن بزرگو کردن تو نخاعت ‌

ادم زانو یا ارنجشم میخوره یجایی تا چند ماه درد داره

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پزشکت خوب نبوده محاله سزارین بد باشهمن کلا درد نکشیدم ، ۳روز استراحت کردم تمامجای بخیه، گوشت اضافی، ...

منم هیچکدوم ازینا و ندارم. 

منظور من اینا نیست. 

از لحاظ بخیه الان اصلا جاش مشخص نیست دردم یه درد عادی دارم. 

در راستای اینکه بدن با بدن فرق می‌کنه باید بگم که من طبیعی زاییدم ولی ببخشید انگاری که ر.ی.دم😐👍🏻

بچم تو کانال زایمان گیر کرد اکسیژن بهش نرسید

واسه همین مخالف سرسخت طبیعی هستم

هرکجا مرز کشیدند،تو بیا پُل بزنیم🕊️🍃🤍
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

خواهر من تا ۴۰ روز روبراه نشد.

نگران نباش عزیزم درست میشه ان شاالله. 

یادم میاد خودم روز نهم داشتم میمردم از درد.میگفتم یعنی میشه من یک روز خوب بشم؟ فک کنم ۲،۳ روز بعدش یک دفعه عالی شدم. ولی مال خواهرم طول کشید. ولی مثلا دوستم ۳،۴ روزه اوکی شد. بدن هرکس فرق میکنه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

خب بعدش حتما رعایت نکردی دوستم

تند تند مایعات میخوردی نسکافه و آبمیوه سر درد نمیشدی

برای کمر درد هم حتما دکترت خوب نبوده

هرچقدر دکتر لفتش بده و شکم بیشتر باز باشه درد کمر میاد سراغ آدم

باید سریع بخیه بزنه

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
عزیزم انشاا خوب میشی برات صلوات فرستادم..درد طبیعی چند ساعته؟ میگیره و ول می‌کنه درسته ؟و چقدر شدید ...

آره منم تو 40هفته با آمپول فشار زایمان کردم. آره دردش همونه که کشیدی ولی هی بیشتر میشه در حد آرزوی مرگ البته همون ثانیه اولم هم آرزوی مرگ میکنه آدم. 

درد پریودی و دل پیچه

2810