2777
2789
دوستان چرا الکی و ندانسته جو میدین.من همسرم خودش پزشکه از همون اول بارداریم تاکید کرد فقط سزارین مید ...

بستگی به بدن طرف داره من با دوبار زایمان طبیعی بعد 11سال هنوز هیچ عوارضی ندیدم من خودم سزارین رو بخاطر سلامت بچه تایید نمیکنم چون مث یه میوه نارس میمونه ولی طبیعی تا خود خدا نخواد و سلامت جنین کامل نشه بدنیا نمیاد جم نمی‌بندم پیش میاد زایمان طبیعی زود رسم باشه ولی به ندرت پیش میاد ولی سزارین یه هفته مونده به زایمان طبیعی جنین باید سزارین بشن و همون یک هفته خیلی رو سلامتی جنین تاثیر داره جنین حداقل باید 39هفته رو رد کنه من دوتا بچه هام بعد 40هفته بدنیا اومدن واین موضوع برام خیلی مهمه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
من ولی راضی ام دور و اطرافیانم هرکی طبیعی بوده ناراضی بوده

طبیعیه راضی کم هست چون واقعا نمیشه با اون دردا به خودت بگی آفرین اینکارو کردی. 

اما بعد از طبیعی که سزارین کردم بحال روزای طبیعی حسرت میخورم و اون دردای که برام کابوس بود الان برام شیرینه فقط کاش امکان برگشت بود. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیهوش بنظرم خوبه.

باید از قبل نوبت بگیری.اگر منتظر درد زایمان بمونی چون هر زمانی ممکنه باشه.احتمالا غذا هم خوردی و با معده پر بیهوش نمی کنن بی حسی میزنن.سوزن بی حسی میگن عوارض داره.البته اگر اضافه وزن داشته باشی.بیهوشی عوارضش خیلی کمتره

خیلی دعا میکنم. همشم دارم مایعات میخورم. دیگه باید برم خونم و اطرافیانم برن خونشون اما هنوز کمرم نا ...

حب شما باید از روز اول تکی بیمارستان بلند میشدی به زور راه میرفتی، هر چی زودتر سرپا بشی حالت هم زودتر خوب میشه برای سردرد هاتم شیاف دیکلوفناک بزار هیچ کدوم از دردهایی که داری ماندگار نیست به منم همه میگفتن اما بعد از یک ماه هیچ کدوم از دردهات باقی نموند

من تا حالا بچه نیاوردم تصمیم به بارداری داشتم با خواندن پیاماهاتون استرس گرفتم بلاخره باید چکار کنیم یعنی بریم سزارین بگیم کلا بیهوشم کن؟ خیلی میترسم از طبیعی از سزارین هم که الان اسی منو ترسوند🤕😭

بستگی به بدن طرف داره من با دوبار زایمان طبیعی بعد 11سال هنوز هیچ عوارضی ندیدم من خودم سزارین رو بخا ...

والا بچه من سزارینیه دوسال جهشی خوند.از هفتم هم تیز هوشان بوده.میوه نارس چیه.موقعی هم که به دنیا اومد سرحال و تمیز و خوشگل بود.اصلا نارسی نبود🤭

[QUOTE=357755986] عزیزم این عوارضی که میگی خیلی کلی هست و بیشترش عوارض زایمانه نه سزارین اگه هم میگی ...

والا منکه طبیعی بودمم کمردرد و سرگیجه چشیدم تا دو ماه ولی بعدش خوب شدم یهو.من اصلا طبیعی توصیه نمیکنم من بعدش مردمو زنده شدم .سوزش بخیه موقع دستشویی و سرگیجه وبی حالی و اینکه بخیه ات بدترین جای ممکنه و باید بااون وضعیت بشینی بچه شیر بدی حتی نمیتونی درست راه بری باید پنگوئنی پاتو بزاری .من نمیفهمم اینایی که میگن بعد زایمان راحت بودن چجوریه یا دروغ میگن یا یه چیزاییو نمیگن .منم گول حرفاشونو خوردم

حب شما باید از روز اول تکی بیمارستان بلند میشدی به زور راه میرفتی، هر چی زودتر سرپا بشی حالت هم زودت ...

انشاالله. 

التماس دعا دارم. 

آره راه رفتم ازون لحاظ مشکلی ندارم احساس پوچی و گرفتگی کمر اذیتم میکنه. 

من تا حالا بچه نیاوردم تصمیم به بارداری داشتم با خواندن پیاماهاتون استرس گرفتم بلاخره باید چکار کنیم ...

منم مثل شما بودم تا فهمیدم باردارم.رفتم پیش متخصص زنان و تاکید کردم من به هر شکلی که شده سزارین میخوام اگر میخوای دبه در بیاری میرم پیش یه دکتر دیگه.و خیالم راحت راحت شد.میدونم اگر به طبیعی می کشید از فوبیای اتاق زایمان و تیغ و جیغ و اینا سکته می کردم.از ترس زایمان روزای اخر فشارم میزد بالا🤭

بستگی به بدن طرف داره من با دوبار زایمان طبیعی بعد 11سال هنوز هیچ عوارضی ندیدم من خودم سزارین رو بخا ...

تا خدا نخواد ینی چی؟

ی یچه هایی ب ۴۳ هفته ام برسن خودشون دنیا نمیان

ی وقتام بچه زودتر از موعد سزارین حتی دنیا میاد!

سزارین به موقع باشه اصلا هم بد نیست 

والا منکه طبیعی بودمم کمردرد و سرگیجه چشیدم تا دو ماه ولی بعدش خوب شدم یهو.من اصلا طبیعی توصیه نمیکن ...

مشکل اینه میگن بعد طبیعی راحتی. 

ولی اون راحتی که مدنظر ماست نیست بهمون برمیخوره. 

منم بخاطر بخیه تا 40روز ن مینشستم. 

اینقدر سر طبیعی توان داد زدن نداشتم که فقط دستامو مشت میکردم دور میله های کنارم و بعد زایمان حال نداشتم چشم وا کنم و بخاطر درد دستام نمیتونستم بشینم و پاشم و یبوست شدید داشتم که موقع دسشویی کردن گریه میکردم از درد بخیه هام. 

ولی الان که به اونها فکر میکنم میبینم چقد در مقابل این سزارین اون دردا شیرین بوده. 

منم مثل شما بودم تا فهمیدم باردارم.رفتم پیش متخصص زنان و تاکید کردم من به هر شکلی که شده سزارین میخو ...

دقیقا منم به شدت استرسی هستم حتی از رابطه جنسی میترسیدم که خداروشکر بعد چند ماه برطرف شد الان باز فوبیا بارداری دارم 

میگم شما سزارین کردی؟واقعا خیلی درد داشت؟

منم برم به دکتر بگم فقط سزارین اونم بیهوش کامل؟ میخام از ماه بعد اقدام کنم که انشالله تو شهریور به دنیا بیاد مدرسه نرم از مهر سال بعد 

چرا برای طبیعی بی حسی نزدین آخه؟

اونموقع که اطلاعاتی نداشتم. اما بخاطر بی حسیه الانم و عوارضش توصیه نمیکنن هم درد زایمان بکشی و عوارض طبیعی. اگه رفتین طبیعی تا آخرش طبیعی و برید دیگه اینقدر اواخر میگن داره رحمت باز میشه که از خوشحالیه باز شدن رحم دیگه تحمل میکنی تا اخر

2810