2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

ای جان دکارت بد بوده خوب. منم سزارین کردم اما اصلا اذیت نشدم

طبیعی پایین تر رو پاره میکنن خصوصی شکم. سزارین وقتی بخوای راه بری درد داری طبیعی نا دنیا بیاد. سزارین مراقبت و استراحت میخواد خیلی که به نظرم برای کسی که ۹ ماه بچه تو شکمش بوده لازمه

خب بدن شما با طبیعی سازگارتر بوده.

من ۱۸ روز پیش سزارین شدم سختی آنچنان نداشت برام،،ولی به طبیعی که فکر می کنم چهار ستون بدنم می لرزه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

همه میگن بی حسی عوارض داره. نزار بیحست کنن. به امید نداشتن عوارض

عوارض بی حسی همیشگی نیست نترس بیشتردردشکمت به خاطرلگنت هست که نه ماه فشارآومده بهش به مرورکم میشه ولی خودم بیست سالم بود اولین بچه م سزارین کردم اونم اختیاری بود ولی چندساله برای سزارین بی هوش نمیکنن فقط بی حس کنم بی حس کردن خدای من شاهده تا نزدیک به سه سال بعد از زایمان سزارین یهوحین کارنصف بدنم لمس میشدمیخوردم زمین قشنگ فلج میشدم تانزدیک نیم ساعت چندین باربابچه خوردم زمین دوبارتوحمام بچه م ومیشستم نصف بدنم فلج شدبچه ازدستم افتادبابدبختی گرفتمش سمت چپم ازکتف تاخودپاهام لمس میشدکامل تامیشدم 

مثلا سر دردِ بیخودی،کلیه درد دل درد کمر درد ینی یه جاهاییت درد میگیره که قبلا نمیدونستی اونجاها وجود ...

اون بنده خدا ۳بار زایمان کرده.طبیعی هم بود افتاده بود. سردرد به خاطر تکون دادن سر بعد عمله.  کلیه درد رو تا حالا نشنیده بودم. کمر درد هم برای بارداریه. استفاده از گن بارداری مراقبت توی بارداری جلوگیری میکنه

دوستان چرا الکی و ندانسته جو میدین.من همسرم خودش پزشکه از همون اول بارداریم تاکید کرد فقط سزارین میدونید چرا؟؟ چون سزارین خیلی اصولی تر و بهداشتی تر از زایمان طبیعیه.بابا قران بیست و یکم هستیم وقتی میشه بدون عفونت و کثیف کاری بچه رو به دنیا اورد چرا اونجا رو برش بزنن تیغ بزنن تا چند روز نه دسشویی می تونی بری نه  رابطه می تونی داشته باشی.من پانزده سال پیش سزارین شدم نه مریض شدم نه عفونت نه کمردرد خیلی هم خوب سرحال شکمم هم سر یک ماه مثل دوران دختریم شد.انگار که اصلا هیچ وقت حامله نبودم

بالخره طبیعی یا سزارین نفهمیدم اخر

از اول دنیا تا الان طبیعی بوده و همچنان خواهد بود ‌.. چیزیه ک خدا برنامه ریزی کرده . انشالله ک چیزی نیس . نهایتا مجبور بشن میگن سزارین کن ک بندرت پیش میاد . ولی سزارین شکم رو پاره میکنم تا بتونن بچه رو در بیارن 😑 فقط فیلمشو ببین بعد انتخاب کن . فیلم دوتاشو بیین. درسته طبیعی درد داره . ولی بعدش کلا راحتی . ولی سزارین بعدش دردش در حد مرگه اونم با بچه نوزاد واااای😑😑😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عوارض بی حسی همیشگی نیست نترس بیشتردردشکمت به خاطرلگنت هست که نه ماه فشارآومده بهش به مرورکم میشه ول ...

عزیز برو دکتر. اصلا اصلا طبیعی نیست اینا. کی گفته لمس میشه بدن. نگرانت شدن پیشیه دکتر خوب برو حتما

اسی درست میگی سرارین فقط با بیهوشی من فقط اونایی که تهران بیحسی داشتن دیدم راضی بودن بدون عوارض شهرای دیگه من نمیدونم داروهاشون چه اشغالیه هرکی با بی حسی عمل شد دیسک کمر داره یکیشم خودم تمام خانواده خودمو شوهرم سزارین بودن با بیهوشی راضی بودن من اینقد حال عمومیم بد بود جاریم گف بخاطر مواد بیحسیه خواهرشم همینجوری شده بود جاریم بااینکه غذا خورده بود تعهد گرفتن از شوهرش بیهوش کردن چون گف خواهرمو دیده بودم بی حسی چکار کرد باهاش منم اشنباه کردم حرف دکترمو گوش کردم کمرمو نابود کردم به همه میگم زایمان فقط سزارین اونم با بیهوشی اگه طبیعی هم هستین دردو تحمل کنید اپیدورال نگیرید

[QUOTE=357755478]عزیز برو دکتر. اصلا اصلا طبیعی نیست اینا. کی گفته لمس میشه بدن. نگرانت شدن پیشیه دکتر خوب برو حتما[/QUرفع شدکاملابعدازاونم دیگه تکرارنشد.من نرفتم چون این علامت روخاله م هم بعدسزاربن داشت اونم قشنگ میخوردزمین بعدش رفع شدمال من طولانی شد البته همیشگی نبود ولی پیش میومد

از اول دنیا تا الان طبیعی بوده و همچنان خواهد بود ‌.. چیزیه ک خدا برنامه ریزی کرده . انشالله ک چیزی ...

در حد مررگ🙄چرا یکی کع داره زایمان میکنه میترسونیدش اشتباه محضه ادم بره فیلم زایمان ببینه دوست من خودش بعد دوساعت درد کشیدن بدون برشو بخیه طبیعی اورد بمنم گف برو طبیعی ولی من رفتم سزارین البته وزن بچمم زیاد بود تجربه یکی دیکه چه بدرد ادم میخوره باابنکه خیلی شکممو پاره کردن بخاطر درشتیه بچه حالمم خراب بود دردش درحد مرگ نبود والا بعد دوهفنه رفتم شهر دیگه با شوهرم تفریحو خرید فک‌ نکنم کسی بددرد تر ازمن باشه سزارینم خیلی سخت بود 

اصلا با درد شکم مشکلی ندارم اونکه طبیعیه. اون عوارضش که همه میگن میمونه طاقتم رو سر آورده. دیوونم کر ...

شما احتمالا مشکلت از جای دیگه است وگرنه ماها همه سر شدیم اینهمه عوارضی که میگی نداشتیم

حتما برو دکتر

عزیزم این عوارضی که میگی خیلی کلی هست  و بیشترش عوارض زایمانه نه سزارین 

اگه هم میگی  چرا تو قبلی نبود برا اینکه بدن انسان هر زمانی تواناییش تغییر میکنه و تو هر دوره ای توان بازیابی بدن متفاوته

منم دو بار سزارین شدم سخت بود چون به هر حال یه عمله ولی هیچکدوم از عوارضی که گفتی رو نداشتم و خوشحالم که علم اونقدر پیشرفت کرده که منی که توانایی زایمان طبیعی نداشتم به راحتی بچه هامو به دنیا آوردم

به نظرم بهتره مسایل شخصی سلامتی خودتونو به یه موضوع خاص تعمیم ندید و تو دل مادرایی که مجبورن سزارین کنن یا انتخاب کردن خالی نکنید

2810