2777
2789
درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

اینا همش به مرور خوب میشه جقد عجولی بابا!

یکم صبور باش و نیروی کمکی بگیر تا اکی شی.

انار جون دقیقا من الان قبل شمام 

اولی رو طبیعی کردم با هزاران بخیه و دیسک کمر گرفتم بعدم شد سیاتیک 

الان دومی رو دارم میرم سزارین نزدیکه

خدا بخیر کنه اونم میدونم نابودم میکنه

دوستم چند روزه زایمان سزارین کرده فقط میگه عالیه عالی بودم من وحشت دارم میدونم من بعدش مثل دوستم نمیشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد طبیعی بینهایت ولی طبیعیه و تموم میشه. ولی این سزارین معلوم نیس هر روز یه بلای جدید سرم میاد. خدا ...

عزیزم واسه درد کمرت ،همیشه کمرتو با شال ببندو گرم نگه دار،خوب میشی.

من کمرم قفل میکرد،نمیتونستم بلند شم،با شال بستم خوب شدم.

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

اتفاقا من بچه ی اولم طبیعی بود خیلی عوارض بدی برام داشت بچه ی دوممو با اختیار خودم سزارین کردم عالیه واقعا شما چون تازه زایمان کردین حس میکنین سزارین بده من الان بچه ی دومم پنج سالشه و خیلی راضی ام و هبچ عوارضی تا امروز نداشتم ولی اولی که طبیعی بود افتادگی مثانه و رحم میاره جای بخیه ی زایمان طبیعی خیلی بده و تا اخر عمرت حسش میکنی چون جای بدی هستش 

2805

بهت نساخته 

من سزارین بودم زود سرپا شدم شکر خدا تنها عوارضی ک داشتم و اذیت شدم یبوست بود ک زایمان طبیعی هم همین عوارض رو داره اما بیچاره زن داداشم بعد چند ساعت زایمان طبیعی عصب دستش آسیب دید و بعد از ۱ سال هنوز درگیره ، فیوزیوتراپی انجام داد اما افاقه نکرد الان وقتی چیز سنگین بلند میکنه دستش درد میگیره تا چند ماه اولم بخیه هاش عفونت کردن حتی نمیتونست ادرار کنه یا چهار زانو بشینه بچشو شیر بده هروقت سرمیزدم بهش صورتش رنگ پریده و خسته بود ، پس نتیجه میگیریم بدن با بدن فرق میکنه

۸سال پیش سزارین شدم

فقط دو روز اول اذیت بودم و‌درد داشتم

روز چهارم پاشدم عادی کارامو میکردم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم تجربه سزارینم رو میگم شاید به درد کسی خورد‌. من دردای طبیعی رو کشیدم و وحشتناک بود اصلا قابل مقا ...

آره بنظر من ده بار دیگه 7لایه شکممو ببرن میتونم باهمه سختیش کنار بیام و دردش قابل تحمل‌تر یه دیقه طبیعی هست. 

اما من خیییییلی رعایت کردم ن بالش گذاشتم و ن سرم تکون دادم اما همه بلا سرم اومد و داره میاد. 

منم بچه اولمو طبیعی بودم 

الان ک تصمیم کرفتم بچه دوم رو سزارین کنم باید این تاپیک رو ببینم؟

به نظرم من نتونم سزارین کنم چون مدام دوره نقاهت بعد از سزارین و با طبیعی مقایسه میکنم و اذیت میشم چون تقریبا بعد از طبیعی سرپا بودم و به کارهای بچم رسیدگی میکردم از فردای زایمان

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
اتفاقا من بچه ی اولم طبیعی بود خیلی عوارض بدی برام داشت بچه ی دوممو با اختیار خودم سزارین کردم عالیه ...

من جای بخیه طبیعی خیلی عالی جوش خورد و ذره ای احساسش نکردم. اما احساس مردگی و خواب رفتگیه این جای بخیه یجوری هست 

منم بچه اولمو طبیعی بودم الان ک تصمیم کرفتم بچه دوم رو سزارین کنم باید این تاپیک رو ببینم؟به نظرم من ...

من خییییییییلی شک داشتم. آرزو داشتم یه نشونه یه اتفاق منو یکدل کنه. شاید تاپیک من یه نشونه برا یکدلیه شما باشه. 

من خییییییییلی شک داشتم. آرزو داشتم یه نشونه یه اتفاق منو یکدل کنه. شاید تاپیک من یه نشونه برا یکدلی ...

اره واقعا بنظرم‌نشونه بود چون به شدت دنبال دکتر برای سزارین اختیاری میگشتم 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
2810