2777
2789
عزیزم توی ۳۷ هفتگی باید از دکترت بخای معاینه لگن انجام بده برات اگه لگنت تنگ باشه صد درصد سزارین اخت ...

فکر کردی راستشو میگن؟

به همه از دم میگن لگنت خوبه چون باید امار زایمان طبیعی شون بالا باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

منم سزارین اجباری بخاطر اکلامسی بودم مادرشوهرم خدا جوابش بده گفت این ک زایمان نکرده چشه من زایمان کردم اون زمان طبیعی زودم

بزور دخترش امسال زایمان کرده سزلرین اختیاری کرده الان دختر خودش درک میکنه....

خدا جوابش بده چقدررر اذیتم کرد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
2805
تو پستای بعدی نوشتم. توی نوشتن هییییچوقت درک نمیشه همونطور که من درکش نکردم تا سرخودم اومد. نمیگم هم ...

احتمالا به داروهای سرکننده خیلی واکنش داده بدنت.یا شایدم تیم بیهوشیت خوب نبوده.خوب میشی یه کم طول میکشه خواهر م سه ماه کشید خوبشد هیچ کدومم نموند نترس الان بیشتر روحییت خرابه بخاطر شرایط .طبیعیه تازه زایمان کردی و روحیت حساسه.صبورباشه .تموم میشه اکی میشی

کاش مث بچه اولم طبیعی زایمان کرده بودم. با اینکه دو روز درد کشیدم و بچه به سختی اومد اما این حالو ند ...

منم دوتاسزارین کردم اولی روترسوندنم گفتن طبیعی خیلی بده وفلان دکترم گفت بیمارستان خصوصی آمپول بدون دردمیزنگ راحت بدنیامیاری سنم کم بوددیگران گفتن برو سز طبیعی نکن درصورتی که خودشون طبیعی زاییده بودن مثل چی پشیمون شدم دومی روخواستم طبیعی بدنیا بیارم دیگه به حرف هیچکس گوش ندادم ریسکشوبجون خریدم ازلحاظ جسمی مشکلی برای زایمان طبیعی نداشتم فقط دکترومامابهم گفته بودن که پروسه ش طولانی ترازبقیه ست چون نمیشه آمپول فشاربزنن وبایدروندطبیعیش طی بشه چون قبلاسزارین کردم که بازقسمت نشدمجبورشدم بچه ی دومم رواورژانسی سز کنن ولی من به همه میگم طبیعی بهتره هرکی رو دورواطرافم دیدم طبیعی انجام داده ازلحاظ جسمی خیلی وضعیت بهتری داره

منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

عزیزم فقط با فعالیت دردت اروم میشه

پیاده روی کن 

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...

انار جون تویی؟منو یادته؟

وارد تاپیک شدم همینجوری داشتم می‌خوندم یهو چشمم افتاد به اسمت...شوکه شدم یه لحظه....امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب خوب بشه عزیزم،قدم نو رسیده هم مبارک باشه🙏🙏❤️❤️

کم کم بهتر میشی نگران نباش،مامان منم بعد از زایمان سر داداشم،خیلی کمردرد شدن اما کم کم بهتر شدن و سرپا شدن 

میشه بگی چه عوارضی عزیزم؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
این میون بعضی سزارین خیلی خوبه. منم اگه عوارضش نمیومد سراغم خودشو شاید تحمل میکردم. اما کم پیش میاد ...

عوارضش چیایت ک اومد سراغتون🥲

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣