2777
2789
یعنی شماهم کمردرد داشتی که نتونی سرپا وایسی و موقع خواب بیشتر درد بگیره. خیییلی دلم گرفتهخدا کنه همش ...

اره من بدترازایناشم دیدم. من ۵روز بیمارستان بستری بودم.مرخصم شدم یه روز درمیون زنگ میزذن حالمو میپرسیدن .همش میگفتم یه کاری باهاام کردن که انقد پیگیرمن

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا سز داشتم اکه هزاربار هم برگردم عقب بازم سزارین رو انتخاب میکنم یه بچه ۸ ماهه مرده به صورت ط ...

عزیزم تو زایمان طبیعی خود جنین هم کمک و تلاش داره برای خارج شدن.ولی جنین مرده مشخصه سخته زایمانش. همه فشارا روی شما بوده واسه همینم سختتر بود براتون

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا قسسسسسم با زجر بینهایتی که طبیعی داره بازم طبیعی. من نمیگم زجر طبیعی کمتره ولی سزارین عوارضش نا ...

واا اسی هی میگی عوارض عوارض،خودتم نمیگی چه عوارضی..

منم دوبار سز کردم عوارض ندیدم و پشیمونم نیستم..

2805

التمااااس دعا دارم ازتون

ممنون میشم برام حمد شفا بخونین. 

و اینکه بعد زایمان طبیعی اصلا و ابدا پشیمون نشید از زایمان تون چون منم دردشو کشیدم میدونم چه درد وحشتناک یه که بعدش همش احساس پشیمونی دارید اما هرگز به سزارین فکر نکنین مگر به تشخیص دکتر. 

حال من الان غبطه خوردن به طبیعی‌است. 

واا اسی هی میگی عوارض عوارض،خودتم نمیگی چه عوارضی..منم دوبار سز کردم عوارض ندیدم و پشیمونم نیستم..

تو پستای بعدی نوشتم. 

توی نوشتن هییییچوقت درک نمیشه همونطور که من درکش نکردم تا سرخودم اومد. 

نمیگم همه سزارین عوارض داره ولی برا من همه رو یکجا داشت اونم بحالت شدیدش

گردن درد

شانه درد

سردرد وحشتناکی که باحال سجده و رکوع میرفتم سریع سرویس و برمیگشتم. 

احساس خفگی ازینکه نمیتونم سرم رو یک ثانیه بلند کنم. 

حتی چای هم با نی میخوردم. 

کمردرد که ن میزاره بشینم ن بخوابم و ن سرپا وایسم. 

کلی آدم یکی لباسام بشوره یکی بچم ببره دکتر یکی به خودم برسه دورم جمع کردم و نمیتونم هیچ کمکی کنم. 

زایمان اولت بخیه خوردی یا ب طور طبیعی بدون بخیه بودی

ن بخیه زیاد داشتم اما با مراقبت همش جوش خورد. اصلا ن مینشستم. یکی از علت‌هایی که رفتم سز بخاطر همین بود. الان خندم میگیره چکار بچگانه ای کردم. بخاطر یه درد هزار دردو سواره خودم کردم. 

خداکنه منم دومی راحتر باشم

ایشالا همینطوره کلا دومی به بعد راحت تره اگه مشکلی نداری پیاده روی زیاد کن 

راستی من سوره انشقاق رو‌حفظ کردم سر زایمانم زیاد خوندم خدایی با اینکه خیلی اعتقاد نداشتم بنظرم خیلی اثر داشت برام

یه جنوبی عاشق شمال

ن بخیه زیاد داشتم اما با مراقبت همش جوش خورد. اصلا ن مینشستم. یکی از علت‌هایی که رفتم سز بخاطر همین ...

دقیقا منم همینطور دوتا زایمان داشتم طبیعی عالی بود 

سومی رو مجبور شدم برم سزارین قشنگ تا چند وقت فقط فحش میدادم اصلا نمی‌خوام به روزای بعد از سزارین فکر کنم 

یه جنوبی عاشق شمال

تو پستای بعدی نوشتم. توی نوشتن هییییچوقت درک نمیشه همونطور که من درکش نکردم تا سرخودم اومد. نمیگم هم ...

چندروزه زایمان کردی؟ چرا اینجوری میکنی؟

سردرد و گردن درد بخاطر آمپول بی حسیه،تا روز دهم برطرف میشه

البته اگه زیاااد مایعات بخوری دوسه روزه برطرف میشه..

انقدر به خودت سخت نگیر

2810