بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله زود حالت خوب بشه عزیزم ❤️بهرحال هرکدومش یه عوارضی داره و یه حسنی من طبیعی بودم اپیدورال شدم ...
من بخاطر اپیدورال که شاید کمرم درد بگیره گفتم میرم سزارین بیهوشی
رو تخت عمل همه دکترا ریختن سرم فقط بیحسی بیشوی بعدش خییلی حالت بده و واینا منم باید تو یک ثانیه تصمیم میگرفتم با گریه گفتم تو این لحظه اذیتم نکنین و قبول کردم.
منکه تجربه هردو رو داشتم میفهمم چ غلطی کردمفقط خدا خودش به دادم برسهالان ده روز از زایمانم گذشته جدا ...
چه حرفایی میزنی چرا جو میدی سزارین اصلا عوارض نداره بعد ۷ سال هیچ عوارضی نداشتم البته من به همه کسایی که میخوان سزارین بشن پیشنهاد میکنم حتما بیهوش بشن نه بی حس خود آمپول های بی حسی عوارض داره
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من خودم از درد طبیعی که میگفتن ترسیدم ولی واقعا روز اول سزارین هم تو بیمارستان وحشتناک بود
این درد برای همه یکجور نیست عزیزم.مادر من همینکه پاش میرسید بیمارستان بچش بدنیا میومد.ولی هستن کسایی که دوروز هم تو بیمارستان درد میکشن و نمیتونن طبیعی زایمان کنن.در کل الان کلاسای بارداری و جهت آگاهی میذارن و بی تاثیر نیست تو روند کم کردن دردا و کنترلش.من سر بارداری اولمم تونستم دردارو تحمل کنم بدون اینکه داد و فریاد بزنم.خود جیغ و داد کردن باعث میشه دهانه رحم ضخیم بشه یا ضربان بچه بالا بره...برام دعاکن دومی هم طبیعی زایمان کنم