2777
2789
عنوان

چ حرفی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 99 پست
چه تلخ ، در آفرینش خودمون که دخیل نبودیم . در آینده ممکنه آقا هم چاق شه ، موهاش بریزه کلا بدون مو شه ...

نه خوب می دونی چیش دردناک بود مادرشوهرم موهای وز داره شبیه سرخپوست ها زورم اومده بود حالا اگه موهای لخت و صافی داشت زورم نمیومد

یا خودش قدش 150 هست 

به ادم وراج میگن اجتماعی... 

من نمیدونم روز خواستگاری چه لزومی داشت من وراجی کنم که نشون بدم اجتماعی هستم...

بیشتر زورم از این گرفته بود این همه مدت باهم در رابطه بودیم آقای محترم شما ندیدی من چه شکلیم، کم حرفم یا پر حرف، چاقم یا لاغر

چاق هم نبودم باقد 160 وزنم 57 بود کاملا فیت و نرمال

الان که از دست عفریته خانم پرخوری عصبی گرفتم وزنم 70 هست چاق حساب میشم نه اون موقع

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

نه خوب می دونی چیش دردناک بود مادرشوهرم موهای وز داره شبیه سرخپوست ها زورم اومده بود حالا اگه موهای ...

اگه موهات صاف بود میگفت چرا فر نیست 😄 بعضی ها اینجوری ان . هر جوری باشیم هر کاری کنین باز یه چیزی میگن . 

حق داری گل قشنگم . 

دورت بگردم مطمئنم هر زمان اراده کنی میتونی از وزن ت کم کنی گرچه مطمئنم تو همه جور زیباترین و بهترینی . 

الهی که قدرت رو بدونن عسلم

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بچم نوزاد بود کولیک و رفلاکس داشت الانم الرزی دارهدخترخالم گفت ی بچه زاییدی اونم ازاول مریصهسووخ ...

چقدر دل نازکی فداتشم

به درک که کی چی میگه،الکی به خاطر چرت و پرت های بقیه خودتو ناراحت نکن.

بعضیا واقعا نمیفهمند چی بگن،چی نگن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

یکی ازپسرای فامیل وقتی دبستانی بودم بهم گفت میمون زشت،مامانمم همش نفرینم میکنه میگه مثل عمه هات زشتی به من نرفتی یکی بهم گفت چشمات زشته کوچیه اصلا معلوم نمیشه و..............خیلیا دلموشکستن امیدوارم تقاص پس بدن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

دو ساله بچه می‌خوایم ولی خدا نمی‌ده

یادم نیس مامانم چی گفت به آبجیم

آبجیم گفت خوبه مثلا بعضیا مشکل ندارم بچه دار نشم!

نمیدونم خدا دلش نمیسوزه این چیزارو میبینه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒