2777
2789
عنوان

چ حرفی دلتون رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2728 بازدید | 99 پست
خداکمکتون کنه ان شاءالله.منم دختر خاله م خیلی لاغر شد و خیلی درد کشید طوری که پاهاش رو تو شکمش جمع م ...

الان این چه حرفیه به این بنده خدا میزنی،آدم باید یه ذره موقعیت شناس باشه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
مادرم بهم گفت ۱۰ ساله داری درس میخونی دستاوردت چی بوده با حرفای مثبت ۱۸ که عادتشه بهم میگه ج ن د ...

درس بخون موفق شو مستقل شو جداشو ازشون برو ی شهر دیگه کار کن

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت فک نکن خیلی دوست دارم الان هیچیندارم نگهت داشتم خونه ماشین بگیرم با یه لگد میفرستمت خونه بابای.... به بابام فحش داد خیلی بددهن بود خیلی حرفا گفت دلمو شکست این هیچیه

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
امیدارم بشه باید یه گوشمو در کنم یکی دروازه واقعا اذیت ام تو خونه مو هام سفید شدن

چرا واقعا یه مادر باید اینکارو کنه 

خیلی ناراحت شدم 😔

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
اینم یجورهمدردیه

نمیدونم واقعا.شاید اینجور باشه

ولی واسه اسی هم دردیه فقط،واسه اون ۱۰۰ نفر دیگه ای که میان و این همه زخم زبون و خاطره ی بد رو میخونند فقط یادآوری خاطرات بد شون هست.

آدم یادش نیست کی بهش چی گفته ،بعد ناخوداگاه اینا رو که میخونه همش یادش میاد و اذیت میشه.

به نظرم بهتره جور دیگه ای دلداری بدیم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

شوهرم

یه بار گفت تو بخاطر اینکه خواهرم بسوزه با شوهرش گرم گرفتی

ولی خدا شاهده من جز سلام و خداحافظ باهاش حرفی نزدم

همش تقصیر مغز مریض خواهرش بود

خواهرش خودش اینکارست به من نسبت داد

هیچکس ؛ من نظر و حرف و رفتار هیچکس واسم مهم نیست حتی نزدیک ترین افراد زندگیم 

واسه همین نه ناراحت میشم نه میشنوم نه خوشحال میشم.

اتفاقا به خیلی ها چاق بودن میاد ، اینقدر نازن و اینقدر لباس های ناز واسه آدم های تپل دارن من بهش غبطه میخورم . 

تو موی بلند و مانکن بودن و همه چیز تموم بودن به هیچکس در جهان آفرینش بدهکار نیستی دورت بگردم . 

اگه نمیخواد بره ، قطعا برای هر کسی آدم های زیادی هستن که ارزشش رو میدونن . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

به نظرم بزرگترین مشکل بانوهای همه چیز تموم و قشنگ سرزمینم اینه که خیلی حرف ها و نظرات و رفتارهای دیگران براشون مهمه . و همین باعث میشه دل شون بشکنه گریه کنن ناراحت شن عصبانی شن و ....

و تمام این ها یعنی آسیب به جسم و روح شون .

هیچکس در جهان آفرینش مهم تر از خودتون نیست . عاشقانه خودتون رو دوست داشته باشین ‌ چاق و لاغر و کوتاه و بلند و پوست فلان رنگ و بینی فلان مدل و .... فقط ظاهر و ویترین هستن . اصلا مهم نیست چون شماها قطعا زیباترین و بهترین آفریده های خدا هستین . 

اصلا مهم نیست همسر و فرزند و خانواده و فامیل و دوست چی میگن . اگه توی ناراحت شدن هاتون خدایی نکرده اتفاقی براتون بیفته واسه هیچکس مهم نیست عسل های من .

یک بانو همه چیز تموم بودن به هیچکس در جهان آفرینش بدهکار نیست. 

آقایون هیچ جای جهان یک زن نیست که به خاطرش اینقدر خودتون رو آزار و سختی بدین . 

اون مردی که عاشق یک زن باشه جز زیبایی چیزی نمیبینه

من و همسرم چند ماه بود همدیگه رو می شناختیم و یه رابطه عاشقانه کاملا دو طرفه داشتیم

از جیک و پوک زندگی همم خبر داشتیم

روز فردای خواستگاری که ننه و خواهرش اومدن منو دیدن

بهم پیام داد بیا بیشتر فکر کنیم

دلایلش برام خیلی جالب و دل شکننده بود

اولیش این بود موهات یه جوریه... در حالیکه عالم و آدم عاشق موهای مجعهد من بودن حتی همین اقا باهم می رفتیم کوه مدام می گفت خدا چقدر برا این موها زحمت کشیده حتی الان که موهام رو کراتین میکنم غر میزنه حیف اون موها نیست.... 

دومیش این بود که تو اجتماعی نیستی ... در حالیکه ایشون منو به واسطه محل کارم شناخته بودن جایی که صبح تا شب یا صدها نفر در ارتباط بودم و روزی که بهم پیشنهاد آشنایی داد گفت من تو رو به خاطر آداب معاشرت و رفتار اجتماعی که تو محل کارت داشتی انتخاب کردم...

سومی از همه باحالتر بود ممکنه در آینده چاق بشی و به مشکل بخوریم...

منم با یه خداحافظی خوشحالش کردم... به دو ساعت نکشید اومد کلی گریه زاری که خواهر و مادرم نظرشون بود ولی من تورو مدتهاست می شناسم هیچ کدوم از این چیزا قرار نیست رابطه مارو بهم بزنه و ...

4سال گذشته هنوز هم دلم باهاش صاف نشده نه با خودش نه با ننه ایکبیرش

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من و همسرم چند ماه بود همدیگه رو می شناختیم و یه رابطه عاشقانه کاملا دو طرفه داشتیماز جیک و پوک زندگ ...

چه تلخ ، در آفرینش خودمون که دخیل نبودیم . 

در آینده ممکنه آقا هم چاق شه ، موهاش بریزه کلا بدون مو شه ، ممکنه هزار تا اتفاق بیفته . 

حق داری عسلم اما خب توی دلت داشته باشی گوشه ی ذهن ت هم میمونه کمی آزارت بده هم به سلامتی و زیبایی بسیارت لطمه میزنه .

نمیدونم چرا فکر میکنن باید یک خانم اونجوری باشه که دوس دارن . کارخونه ی عروسک سازی که نیست . 

نگاه شون ناآگاهانه ست .