2777
2789

فرستادم برای نمونه برداری 

توی تیروئید گردنم پیدا شده 🥺

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکلی هست؟ 

اصلا مشکلی هم باشه نهایتا جراحی میشه دیگه خیلی هم بین خانما شایع شده این ندول تیروئید 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکل ...

منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یهو انقدر شیوع کرد؟

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکل ...

سه ماه پیش کوچیک بود الان بزرگتر شده هنوز نرفتم نمونه برداری 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یه ...

شاید تغذیه شاید سبک زندگی و ... 

خودمم درگیرم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یه ...

عزیزم میشه بگی سایزش چقدر بود عمل کردن منم الان جواب سونو می‌زارم اینجا خواهرا نظر بدن کسی بوده خوش خیم باشه

این مدت استرس زیاد داشتی یا تحت اشعه‌ بودی؟

نه نداشتم اشعه چی

2810