2777
2789

فرستادم برای نمونه برداری 

توی تیروئید گردنم پیدا شده 🥺

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکلی هست؟ 

اصلا مشکلی هم باشه نهایتا جراحی میشه دیگه خیلی هم بین خانما شایع شده این ندول تیروئید 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکل ...

منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یهو انقدر شیوع کرد؟

سایزش که کوچیک و مشکلی درست نمیکنه ولی وقتی نوعش میدونی دیگه چرا دوباره نمونه برداری کردن؟ گفتن مشکل ...

سه ماه پیش کوچیک بود الان بزرگتر شده هنوز نرفتم نمونه برداری 

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یه ...

شاید تغذیه شاید سبک زندگی و ... 

خودمم درگیرم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
منم علت اینهمه شیوعشو نمیفهمم تو فامیلای خودمون شس هفت نفر دارن یه نفرم منجر به جراحی شده چطور شد یه ...

عزیزم میشه بگی سایزش چقدر بود عمل کردن منم الان جواب سونو می‌زارم اینجا خواهرا نظر بدن کسی بوده خوش خیم باشه

این مدت استرس زیاد داشتی یا تحت اشعه‌ بودی؟

نه نداشتم اشعه چی

2810