2777
2789
گلم منظورم اینه که اونایی که میشناسید که با لتروزول باردار شدن کمر درد یا در کل علائم بارداریشون چیا ...

من خودم قبل از پریود علایم همون پریود داشتم 

سه روز که گذشت رفتم آزمایش دادم مثبت شد 

البته من لوله هام مشکل داشت 

دوماه قبلش جراحی کرده بودم .یه لوله م بستن 

یکیشو شست و شو دادن به همراه رحم 

از لوله چپ بچه دار شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خدا میخوام هرچی برات خیر هست رخ بده ❤️♥️ینی چی با حرفاش اذیتت می‌کنه ؟چی میگه؟ میشه بگی؟ببین من ع ...

بعد از کیست و چیزام رفتم سونو خدا رو شکر بر طرف شده بود یه آز هورمونی دادم شرایط رحمم رو هم سونو دادم دکتر بررسی کرد مشکلی نداشتم برای خودشم آزمایش اسپرم نوشت خوب بود

بعد به من گفت که تو مشکل داری و هر چی گفتی انجام دادم بچه دار نشدیم آخه دوماه لتروزول به تنهایی مصرف کردم که باعث کیست شد

گاهی نمیدونم شوخی یا جدی به من می‌گفت نازا که از بس لجم گرفت یه بار گریم گرفت زدم تو گوشش

البته که حتی عذر خواهیم نکرد

منم سپردم به خدا گفتم اگه انشاالله باردار شدم به زودیای زود این حرفو میکوبم تو سرش میگم دیدی من مشکلی نداشتم من فقط آرامش ندارم پیشش🥲

بعد از کیست و چیزام رفتم سونو خدا رو شکر بر طرف شده بود یه آز هورمونی دادم شرایط رحمم رو هم سونو داد ...

بمیرم برات 

می دونی من بازم تو اون شرایط میکفتم خدایا شکرت که شوهرم مشکل نداره.غرورش نمیشکنه 💔

یه بار منطقی باهاش حرف بزن

من خودم قبل از پریود علایم همون پریود داشتم سه روز که گذشت رفتم آزمایش دادم مثبت شد البته من لوله ها ...

الهی چقدرم اذیت شدی ولی واقعا برات خوشحالم امیدوارم خدا برات حفظش کنه گلم از لوله‌ چپ بچه دار شدین عذر میخواهم میپرسم جنسیت خوشگل خاله چیه؟

الهی چقدرم اذیت شدی ولی واقعا برات خوشحالم امیدوارم خدا برات حفظش کنه گلم از لوله‌ چپ بچه دار شدین ع ...

قربونت برم من 🥰 😘.

انشاءالله تو هم به همه خواسته های دلت برسی و همیشه از ته دل بخندید🥰😘

پسر هست 

لتروزول خورده بودم 

من یه بارداری خارج از رحم از لوله راستم داشتم 

همون خارج از رحم  اوضاع لوله هام بهم ریخت

قربونت برم من 🥰 😘.انشاءالله تو هم به همه خواسته های دلت برسی و همیشه از ته دل بخندید🥰😘پسر هست لت ...

خدا نکنه گلم باهاش حرف زدم ولی خیلی افاقه نکرده یکم خودخواهه جدا میگم از خدا میخواهم در جهان بعدی یا نباشم یا یک مرد با درک و مهربون باشم 

همسرم خوبه ها ولی خیلی اخلاقیات خاصی داره زود عصبی میشه خودخواهه هر کاریم که دلش بخواد میکنه

زنده باشی عزیزم شما هم انشاالله زندگی خوبی داشته باشید و خدا خوشگل پسرت رو حفظش کنه 💋😘

خدا نکنه گلم باهاش حرف زدم ولی خیلی افاقه نکرده یکم خودخواهه جدا میگم از خدا میخواهم در جهان بعدی یا ...

انشاءالله بهترینها براتون اتفاق بیفته😘♥️❤️😘

انشاءالله زودی مادر میشی 

حسرت خواب آروم الانت میخوری 😂😂😂

انشاءالله بهترینها براتون اتفاق بیفته😘♥️❤️😘انشاءالله زودی مادر میشی حسرت خواب آروم الانت میخوری 😂 ...

انشاالله عزیزم 

ممنون بابت دعای زیبات🙏🏻🙏🏻🌺 

اشکال نداره بچه دار بشم من همین الانش هم خواب آرومی ندارم

2810