2777
2789
عنوان

یه چیز جالب بگین که خودتون تازه فهمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 117 پست
پسرا اینجارو با سایت همسر یابی اشتباه گرفتن خدایی میگم 😐😂

😂😂 اینکه واضحه خواهر 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجسمه معروف دوتا ادم فلزی تو باتومی داستان عشق و عاشقی علی و نینو بود

که باهام ازدواج میکنن بعدش جمهوری آذربایجان جنگ رو شروع میکنه و دو معشوقه از هم جدا میشن

علی مسلمان بوده و دختره مسیحی 

💜💍¹⁵⁵

لیلی و مجنون چون بچه دار نمیشن از هم جدا شدن

واقعا😐

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

من تازه فهمیدم خیلی اوسکولم 

صبح به جای بانک ملی رفتم تو بانک صادرات نشستم تازه نوبت گرفتم بعد کارمند بانک مدارک و خواست گفت خانم اینجا صادارته😶😐

نمیدونستم بخندم یا خجالت بکشم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
واقعا😐

نمیدونم یکی میگفت 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
2810